Efter flera år i Stockholm och i rollen som konditoransvarig på NK:s Art Bakery var det dags att vända hem till barndomsstaden Malmö. I slutet av april öppnar Glenn Sjögren sitt Percy’s pastries på Limhamn.
– Det är ett område som växer och har klientelet för det jag vill skapa, säger han.
Det blir tio sittplatser inomhus och sex stycken utanför.
– Efter att ha kollat runt på olika lokaler så kände jag att just denna hade det jag sökte. Den ligger på en vacker plats och nära havet vilket känns underbart.
Hos Percy’s pastries kommer det dagligen att finnas sex till åtta olika bakverk samt klassiker som morotskaka, biskvier, skumtoppar och chokladbollar. Sortimentet kommer också bestå av tre olika tårtor, samt ytterligare tårtor som går att förbeställa.
– Minttårtan skapade jag på NK när jag jobbade där och den vill jag gärna fortsätta göra. Den består av en krämig mörk chokladmousse, en mintplatta, ett tunt lager av vaniljpannacotta med en krispig chokladmarängbotten, säger Glenn Sjögren.
Efter flera år i Stockholm och i rollen som konditoransvarig på NK:s Art Bakery var det dags att vända hem till barndomsstaden Malmö. I slutet av april öppnar Glenn Sjögren sitt Percy’s pastries på Limhamn.
– Det är ett område som växer och har klientelet för det jag vill skapa, säger han.
Det blir tio sittplatser inomhus och sex stycken utanför.
– Efter att ha kollat runt på olika lokaler så kände jag att just denna hade det jag sökte. Den ligger på en vacker plats och nära havet vilket känns underbart.
Hos Percy’s pastries kommer det dagligen att finnas sex till åtta olika bakverk samt klassiker som morotskaka, biskvier, skumtoppar och chokladbollar. Sortimentet kommer också bestå av tre olika tårtor, samt ytterligare tårtor som går att förbeställa.
– Minttårtan skapade jag på NK när jag jobbade där och den vill jag gärna fortsätta göra. Den består av en krämig mörk chokladmousse, en mintplatta, ett tunt lager av vaniljpannacotta med en krispig chokladmarängbotten, säger Glenn Sjögren.
David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.
David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.
David berättar om företagskulturen på Massive, sin syn på ledarskap, sitt konstintresse och hur man gör för att bli av med fördomar.
Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.
Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.
Paul berättar om sin bakgrund, tiden med Hipp, köpet av Paddy’s och sin syn på restaurangbranschens situation och framtid.
Om sin bakgrund, sin karriär och om att göra musik till succé-serien Tunna blå linjen på SVT.
Om sin bakgrund, sin karriär och om att göra musik till succé-serien Tunna blå linjen på SVT.
Om sin bakgrund, sin karriär och om att göra musik till succé-serien Tunna blå linjen på SVT.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö