
Ingen rök utan eld. När Mugwort’s BBQ Schack slog upp sina portar i Gråbo 2017 var det mest som en kul grej. Men restaurangen blev snabbt en stor framgång och teamet har vunnit både SM-medaljer och blivit Europamästare för bästa BBQ-sås.
Nu kommer man till Göteborg. Och flyttar in i en större lokal i Slakthuset, Gamlestaden, med uteservering året runt. Där blir det brisket, hamburgare och revben. Samt den välrenommerade såsen förstås.
– Tillsammans med våra grannar i området vill vi skapa ett härligt häng och mer flöden till Slakthuset. Och vi har givetvis planerat in och placerat finalen i SM i burgare på vår nya bakgård, säger Johan och Sanna Kullberg, paret bakom Mugwort’s som siktar på titeln Sveriges bästa BBQ-restaurang.
Det bubblar ordentligt i det gamla slakthusområdet. De senaste åren har det fyllts av afrikansk soulfood, lokalbryggd öl, specialkaffe, ysteri, mexikansk mat och tvåltillverkning.
Ingen rök utan eld. När Mugwort’s BBQ Schack slog upp sina portar i Gråbo 2017 var det mest som en kul grej. Men restaurangen blev snabbt en stor framgång och teamet har vunnit både SM-medaljer och blivit Europamästare för bästa BBQ-sås.
Nu kommer man till Göteborg. Och flyttar in i en större lokal i Slakthuset, Gamlestaden, med uteservering året runt. Där blir det brisket, hamburgare och revben. Samt den välrenommerade såsen förstås.
– Tillsammans med våra grannar i området vill vi skapa ett härligt häng och mer flöden till Slakthuset. Och vi har givetvis planerat in och placerat finalen i SM i burgare på vår nya bakgård, säger Johan och Sanna Kullberg, paret bakom Mugwort’s som siktar på titeln Sveriges bästa BBQ-restaurang.
Det bubblar ordentligt i det gamla slakthusområdet. De senaste åren har det fyllts av afrikansk soulfood, lokalbryggd öl, specialkaffe, ysteri, mexikansk mat och tvåltillverkning.

Vid fredagen den 19 januaris galamiddag på Malmö Rådhus sammanfattades det skånska mat- och dryckesåret. Vinnarna av Skånska Gastronomipriset kröntes tillsammans med mottagaren av Sällskapet Malmö Akvavits stipendium.

Vid fredagen den 19 januaris galamiddag på Malmö Rådhus sammanfattades det skånska mat- och dryckesåret. Vinnarna av Skånska Gastronomipriset kröntes tillsammans med mottagaren av Sällskapet Malmö Akvavits stipendium.

Vid fredagen den 19 januaris galamiddag på Malmö Rådhus sammanfattades det skånska mat- och dryckesåret. Vinnarna av Skånska Gastronomipriset kröntes tillsammans med mottagaren av Sällskapet Malmö Akvavits stipendium.

Den 28 februari var det lansering av nya klädmärket Coin de Rêve - ekologiska, fair trade och tidlösa babykläder. Lanseringsfesten, som var exklusivt för kvinnor, hölls på Honey I’m Home. Kläder, kvinnor, kvalitet och några glas bubbel!

Den 28 februari var det lansering av nya klädmärket Coin de Rêve - ekologiska, fair trade och tidlösa babykläder. Lanseringsfesten, som var exklusivt för kvinnor, hölls på Honey I’m Home. Kläder, kvinnor, kvalitet och några glas bubbel!

Den 28 februari var det lansering av nya klädmärket Coin de Rêve - ekologiska, fair trade och tidlösa babykläder. Lanseringsfesten, som var exklusivt för kvinnor, hölls på Honey I’m Home. Kläder, kvinnor, kvalitet och några glas bubbel!

Torsdagen 1 mars var det premiär för Plockepinn Restaurang & Bar på nya adressen på Skomakaregatan. Mingel, mat, musik och många trevliga gäster!

Torsdagen 1 mars var det premiär för Plockepinn Restaurang & Bar på nya adressen på Skomakaregatan. Mingel, mat, musik och många trevliga gäster!

Torsdagen 1 mars var det premiär för Plockepinn Restaurang & Bar på nya adressen på Skomakaregatan. Mingel, mat, musik och många trevliga gäster!
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö