_1.jpeg)
För första gången har Mexiko en egen Michelinguide och hela 18 restauranger fick stjärnor, 2 st 2-stjärniga och 16 st 1-stjärniga. Quintonil och Pujol (på bild) fick vardera 2 och de enstjärniga är Em, Esquina, Común, Rosetta, Sud 777, Taquería El Califa de León, Animalón, Conchas de Piedra, Damiana, Cocina de Autor Los Cabos, KOLI Cocina de Origen, Pangea, Los Danzantes Oaxaca, Levadura de Olla Restaurante, Cocina de Autor Riviera Maya, Le Chique, och HA’.
För första gången har Mexiko en egen Michelinguide och hela 18 restauranger fick stjärnor, 2 st 2-stjärniga och 16 st 1-stjärniga. Quintonil och Pujol (på bild) fick vardera 2 och de enstjärniga är Em, Esquina, Común, Rosetta, Sud 777, Taquería El Califa de León, Animalón, Conchas de Piedra, Damiana, Cocina de Autor Los Cabos, KOLI Cocina de Origen, Pangea, Los Danzantes Oaxaca, Levadura de Olla Restaurante, Cocina de Autor Riviera Maya, Le Chique, och HA’.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö