
Den libanesiska restaurangen Mezza Beirut öppnade för fyra år sedan nere vid Titanic i Västra hamnen, sedan dess har man flyttat till Möllan och bytt namn till Rue Hamra. Men nu vänder man tillbaka – och tar i slutet av mars över Sugois lokaler på Citadellsvägen.
– Det som lockade oss är kanalen och Malmöhus slott. Man kan se det från uteserveringen – tänk att sitta en sen sommarkväll på uteserveringen och njuta av ett glas vin och njuta av utsikten. Sedan är det fräscha lokaler som är nybyggda och vi vet att området har stor potential, säger Hassan El-Kassem.
El-Kassem beskriver Mezza Beirut som ett libanesiskt koncept skapat med traditioner där moderna tankar har adderats och med stort fokus på säsongvaror, ekologiskt samt närodlat. Menyn kommer att bestå av meze, samt ett grillat koncept där man röker köttet och tillagar det under tjugo timmar i ugn med kol eller ved.
– Vi kommer också att ha magdansös, saxofonist och annan livemusik. Vi kommer även vara den första libanesiska restaurangen med standup-komiker från Mellanöstern.
Den libanesiska restaurangen Mezza Beirut öppnade för fyra år sedan nere vid Titanic i Västra hamnen, sedan dess har man flyttat till Möllan och bytt namn till Rue Hamra. Men nu vänder man tillbaka – och tar i slutet av mars över Sugois lokaler på Citadellsvägen.
– Det som lockade oss är kanalen och Malmöhus slott. Man kan se det från uteserveringen – tänk att sitta en sen sommarkväll på uteserveringen och njuta av ett glas vin och njuta av utsikten. Sedan är det fräscha lokaler som är nybyggda och vi vet att området har stor potential, säger Hassan El-Kassem.
El-Kassem beskriver Mezza Beirut som ett libanesiskt koncept skapat med traditioner där moderna tankar har adderats och med stort fokus på säsongvaror, ekologiskt samt närodlat. Menyn kommer att bestå av meze, samt ett grillat koncept där man röker köttet och tillagar det under tjugo timmar i ugn med kol eller ved.
– Vi kommer också att ha magdansös, saxofonist och annan livemusik. Vi kommer även vara den första libanesiska restaurangen med standup-komiker från Mellanöstern.

Onsdagen 2 november arrangerades Galore Dinner i festvåningen på Savoy. En middag där ett hundratal entreprenörer, företagare och andra duktiga yrkesmän och yrkeskvinnor umgås, samtalar och delar erfarenheter. En sorts nätverksträff, fast under avslappnade former.

Onsdagen 2 november arrangerades Galore Dinner i festvåningen på Savoy. En middag där ett hundratal entreprenörer, företagare och andra duktiga yrkesmän och yrkeskvinnor umgås, samtalar och delar erfarenheter. En sorts nätverksträff, fast under avslappnade former.

Onsdagen 2 november arrangerades Galore Dinner i festvåningen på Savoy. En middag där ett hundratal entreprenörer, företagare och andra duktiga yrkesmän och yrkeskvinnor umgås, samtalar och delar erfarenheter. En sorts nätverksträff, fast under avslappnade former.

Fredagen 18 november var det säsongsavslutning på Galore After Work. Fullbokad gästlista. Fina drinkar. Fina gäster och skön musik av Jesaja Eye.

Fredagen 18 november var det säsongsavslutning på Galore After Work. Fullbokad gästlista. Fina drinkar. Fina gäster och skön musik av Jesaja Eye.

Fredagen 18 november var det säsongsavslutning på Galore After Work. Fullbokad gästlista. Fina drinkar. Fina gäster och skön musik av Jesaja Eye.

Fredagen 16 december arrangerades Galore Weekends julfest på Koi. Grym musik från 11 Djs och musiker. Fullbokad gästlista och 400 trevliga gäster.

Fredagen 16 december arrangerades Galore Weekends julfest på Koi. Grym musik från 11 Djs och musiker. Fullbokad gästlista och 400 trevliga gäster.

Fredagen 16 december arrangerades Galore Weekends julfest på Koi. Grym musik från 11 Djs och musiker. Fullbokad gästlista och 400 trevliga gäster.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö