
Restaurangen Burgers & Bourbon på skidhotellet Montage Deer Valley i Utah har fått en burgare på menyn de kallar The 1876 Burger Experience. För 1876 dollar får man en burgare av A5 Wagyu med Golden Osetra caviar, kungskrabba, sparris, vit tryffel-brie och bea i ett bröd förgyllt med bladguld. I ”menyn” ingår pommes och ett glas Krug Grande Cuvée Champagne och som dessert ingår ett glas Yellowstone Select Bourbon och en Padrón Anniversario 1964 (cigarr). Efter maten skjutsas man till Burns Saddlery (grundat 1876) för att få en cowboyhatt skräddad efter dina önskemål.
Restaurangen Burgers & Bourbon på skidhotellet Montage Deer Valley i Utah har fått en burgare på menyn de kallar The 1876 Burger Experience. För 1876 dollar får man en burgare av A5 Wagyu med Golden Osetra caviar, kungskrabba, sparris, vit tryffel-brie och bea i ett bröd förgyllt med bladguld. I ”menyn” ingår pommes och ett glas Krug Grande Cuvée Champagne och som dessert ingår ett glas Yellowstone Select Bourbon och en Padrón Anniversario 1964 (cigarr). Efter maten skjutsas man till Burns Saddlery (grundat 1876) för att få en cowboyhatt skräddad efter dina önskemål.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö