
Restaurangen Burgers & Bourbon på skidhotellet Montage Deer Valley i Utah har fått en burgare på menyn de kallar The 1876 Burger Experience. För 1876 dollar får man en burgare av A5 Wagyu med Golden Osetra caviar, kungskrabba, sparris, vit tryffel-brie och bea i ett bröd förgyllt med bladguld. I ”menyn” ingår pommes och ett glas Krug Grande Cuvée Champagne och som dessert ingår ett glas Yellowstone Select Bourbon och en Padrón Anniversario 1964 (cigarr). Efter maten skjutsas man till Burns Saddlery (grundat 1876) för att få en cowboyhatt skräddad efter dina önskemål.
Restaurangen Burgers & Bourbon på skidhotellet Montage Deer Valley i Utah har fått en burgare på menyn de kallar The 1876 Burger Experience. För 1876 dollar får man en burgare av A5 Wagyu med Golden Osetra caviar, kungskrabba, sparris, vit tryffel-brie och bea i ett bröd förgyllt med bladguld. I ”menyn” ingår pommes och ett glas Krug Grande Cuvée Champagne och som dessert ingår ett glas Yellowstone Select Bourbon och en Padrón Anniversario 1964 (cigarr). Efter maten skjutsas man till Burns Saddlery (grundat 1876) för att få en cowboyhatt skräddad efter dina önskemål.

Helsingborgsbolaget Gaia Biomaterials, som tillverkar ett komposterbart alternativ till plast, expanderar kraftigt. Från december utökar bolaget sina lokaler hos Wihlborgs på Ättekulla med 2 300 kvadratmeter till totalt 6 300. Efterfrågan på materialet växer snabbt internationellt, bland annat i USA, Mellanöstern och Afrika. – Vi ser en kraftig ökning av vår export när allt fler länder vill ha material som är nedbrytbart och komposterbart, säger vd Peter Stenström.

Helsingborgsbolaget Gaia Biomaterials, som tillverkar ett komposterbart alternativ till plast, expanderar kraftigt. Från december utökar bolaget sina lokaler hos Wihlborgs på Ättekulla med 2 300 kvadratmeter till totalt 6 300. Efterfrågan på materialet växer snabbt internationellt, bland annat i USA, Mellanöstern och Afrika. – Vi ser en kraftig ökning av vår export när allt fler länder vill ha material som är nedbrytbart och komposterbart, säger vd Peter Stenström.

Helsingborgsbolaget Gaia Biomaterials, som tillverkar ett komposterbart alternativ till plast, expanderar kraftigt. Från december utökar bolaget sina lokaler hos Wihlborgs på Ättekulla med 2 300 kvadratmeter till totalt 6 300. Efterfrågan på materialet växer snabbt internationellt, bland annat i USA, Mellanöstern och Afrika. – Vi ser en kraftig ökning av vår export när allt fler länder vill ha material som är nedbrytbart och komposterbart, säger vd Peter Stenström.

Klagshamn ska mer än fördubblas i antal bostäder enligt ett nytt planprogram som stadsbyggnadsnämnden i Malmö stad beslutat om. Planen innebär ett utbyggnad med cirka 1350 bostäder i en mix av parhus, radhus och flerbostadshus, en skola för 780 elever, två förskolor och ett centrumtorg med butiker och mobilitetshus. Det ska också bli totalt 17 hektar grönytor, inklusive en stadsdelspark med lekpark. Utbyggnaden förväntas ta omkring femton är att färdigställa.

Klagshamn ska mer än fördubblas i antal bostäder enligt ett nytt planprogram som stadsbyggnadsnämnden i Malmö stad beslutat om. Planen innebär ett utbyggnad med cirka 1350 bostäder i en mix av parhus, radhus och flerbostadshus, en skola för 780 elever, två förskolor och ett centrumtorg med butiker och mobilitetshus. Det ska också bli totalt 17 hektar grönytor, inklusive en stadsdelspark med lekpark. Utbyggnaden förväntas ta omkring femton är att färdigställa.

Klagshamn ska mer än fördubblas i antal bostäder enligt ett nytt planprogram som stadsbyggnadsnämnden i Malmö stad beslutat om. Planen innebär ett utbyggnad med cirka 1350 bostäder i en mix av parhus, radhus och flerbostadshus, en skola för 780 elever, två förskolor och ett centrumtorg med butiker och mobilitetshus. Det ska också bli totalt 17 hektar grönytor, inklusive en stadsdelspark med lekpark. Utbyggnaden förväntas ta omkring femton är att färdigställa.

Armagnac är en av dryckesvärldens doldisar. Armagnac var aldrig de mondäna krogarnas eller det fina salongernas avec. Istället var det franska destillatet länge bara lantarbetarnas och den franska folksjälens spritsort. Armagnac är robust, rejäl, och hårdhudad, som ett rejält handslag av en solfläckad vinodlarnäve. Men mycket har förändrats. I dag är armagnac toppnummer på finkrogar och i tjusiga salonger över hela världen.

Armagnac är en av dryckesvärldens doldisar. Armagnac var aldrig de mondäna krogarnas eller det fina salongernas avec. Istället var det franska destillatet länge bara lantarbetarnas och den franska folksjälens spritsort. Armagnac är robust, rejäl, och hårdhudad, som ett rejält handslag av en solfläckad vinodlarnäve. Men mycket har förändrats. I dag är armagnac toppnummer på finkrogar och i tjusiga salonger över hela världen.

Armagnac är en av dryckesvärldens doldisar. Armagnac var aldrig de mondäna krogarnas eller det fina salongernas avec. Istället var det franska destillatet länge bara lantarbetarnas och den franska folksjälens spritsort. Armagnac är robust, rejäl, och hårdhudad, som ett rejält handslag av en solfläckad vinodlarnäve. Men mycket har förändrats. I dag är armagnac toppnummer på finkrogar och i tjusiga salonger över hela världen.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö