
It-konsulten Prevas köper 51 procent av DVel, en skånsk leverantör av skräddarsydda testsystem för hårdvara. DVel har sin bas i Lund med 25 medarbetare och kunder som Baxter, Ericsson, Haldex och Saab.
– Samgåendet med DVel ger oss en välbehövlig tillväxt i regionen med ett rejält fäste i Lund, säger Roland Ferngård, regionchef på Prevas.
Tillträdet skedde i början av oktober. Prislappen för affären framgår inte. Prevas uppger att bolaget har goda finanser och ”beredskap för eventuella framtida förvärv”.
It-konsulten Prevas köper 51 procent av DVel, en skånsk leverantör av skräddarsydda testsystem för hårdvara. DVel har sin bas i Lund med 25 medarbetare och kunder som Baxter, Ericsson, Haldex och Saab.
– Samgåendet med DVel ger oss en välbehövlig tillväxt i regionen med ett rejält fäste i Lund, säger Roland Ferngård, regionchef på Prevas.
Tillträdet skedde i början av oktober. Prislappen för affären framgår inte. Prevas uppger att bolaget har goda finanser och ”beredskap för eventuella framtida förvärv”.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö