Logistikbygge i norra Helsingborg

Byggnytt
December 2024
Logistikbygge i norra Helsingborg

Fakta

Vad 2740 kvadratmeter för lager, logistik eller kontor
Var Väla norra, Helsingborg
Status Kommande projekt
Byggherre Wihlborgs

I utkanten av Helsingborg, på området Väla norra, planeras en ny anläggning för lager och logistik eventuellt i kombination med kontor.
 Området ligger i närheten av Väla centrum och i anslutning till tillfarter till både E4:an och E6:an. Lokalerna i projektet Snårskogen 5 är planerade att anpassas efter den verksamhet som flyttar in.
 Inflyttning beräknas till cirka 12 till 14 månader efter byggstart.

I utkanten av Helsingborg, på området Väla norra, planeras en ny anläggning för lager och logistik eventuellt i kombination med kontor.
 Området ligger i närheten av Väla centrum och i anslutning till tillfarter till både E4:an och E6:an. Lokalerna i projektet Snårskogen 5 är planerade att anpassas efter den verksamhet som flyttar in.
 Inflyttning beräknas till cirka 12 till 14 månader efter byggstart.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/logistikbygge-i-norra-helsingborg

Fler artiklar

Läs
Kaviar
Mat & Dryck
December 2022

Kaviar

Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.

Kaviar
Mat & Dryck
December 2022

Kaviar

Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.

Kaviar
Mat & Dryck
December 2022

Kaviar

Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.

Kaviar
Mat & Dryck
December 2022

Kaviar

Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.

Läs
Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé
Mat & Dryck
December 2022

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P. Här visar Joakim hur man lagar en förrätt som tillsammans med champagne blir lite som en ”Stoli-Bolli” i munnen. En riktig partystartare.

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé
Mat & Dryck
December 2022

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P. Här visar Joakim hur man lagar en förrätt som tillsammans med champagne blir lite som en ”Stoli-Bolli” i munnen. En riktig partystartare.

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé
Mat & Dryck
December 2022

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P. Här visar Joakim hur man lagar en förrätt som tillsammans med champagne blir lite som en ”Stoli-Bolli” i munnen. En riktig partystartare.

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé
Mat & Dryck
December 2022

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P. Här visar Joakim hur man lagar en förrätt som tillsammans med champagne blir lite som en ”Stoli-Bolli” i munnen. En riktig partystartare.

Läs
Maxad miljö för en cocktail
Mat & Dryck
December 2022

Maxad miljö för en cocktail

The Parisian Orient Express Train är gamla bortglömda tågvagnar som ska renoveras under insyn av arkitekten Maxime d’Angeac. Inredningen ska hylla Art Deco och tåget ska börja köra Paris – Istanbul under 2024.

Maxad miljö för en cocktail
Mat & Dryck
December 2022

Maxad miljö för en cocktail

The Parisian Orient Express Train är gamla bortglömda tågvagnar som ska renoveras under insyn av arkitekten Maxime d’Angeac. Inredningen ska hylla Art Deco och tåget ska börja köra Paris – Istanbul under 2024.

Maxad miljö för en cocktail
Mat & Dryck
December 2022

Maxad miljö för en cocktail

The Parisian Orient Express Train är gamla bortglömda tågvagnar som ska renoveras under insyn av arkitekten Maxime d’Angeac. Inredningen ska hylla Art Deco och tåget ska börja köra Paris – Istanbul under 2024.

Maxad miljö för en cocktail
Mat & Dryck
December 2022

Maxad miljö för en cocktail

The Parisian Orient Express Train är gamla bortglömda tågvagnar som ska renoveras under insyn av arkitekten Maxime d’Angeac. Inredningen ska hylla Art Deco och tåget ska börja köra Paris – Istanbul under 2024.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.