
Libanesiska Laziza öppnade sin första restaurang för tretton år sedan och i dag driver de två restauranger; i city på Baltzarsgatan och på Hallenborgsgatan i Dockan. När de nu öppnar sin tredje Malmörestaurang har valet fallit på kontorshuset Vista i Hyllie, som kommer stå klart i slutet av 2025.
– Vi talar samma språk kring hållbarhet, säger Sadoo Iskandarani, kock och grundare av Laziza.
Den nya restaurangen kommer att finnas på två våningar om totalt 600 kvadratmeter, med samma koncept som i de två befintliga restaurangerna. På Vistas tak kommer Laziza att ha en egen odling för kryddor och örter som kan användas i matlagningen.
– Vårt koncept har fungerat mycket väl i tretton år och nu är vi redo att ta nästa steg med en restaurang i Hyllie där vi redan i dag levererar mycket catering. Vi är måna om att bygga broar i vårt arbete, både mellan människor och länder. Vi ser därför en viktig symbolik i att befinna oss nära Öresundsbron och kontinenten, men också flera olika stadsdelar i Malmö, säger Iskandarani.
Libanesiska Laziza öppnade sin första restaurang för tretton år sedan och i dag driver de två restauranger; i city på Baltzarsgatan och på Hallenborgsgatan i Dockan. När de nu öppnar sin tredje Malmörestaurang har valet fallit på kontorshuset Vista i Hyllie, som kommer stå klart i slutet av 2025.
– Vi talar samma språk kring hållbarhet, säger Sadoo Iskandarani, kock och grundare av Laziza.
Den nya restaurangen kommer att finnas på två våningar om totalt 600 kvadratmeter, med samma koncept som i de två befintliga restaurangerna. På Vistas tak kommer Laziza att ha en egen odling för kryddor och örter som kan användas i matlagningen.
– Vårt koncept har fungerat mycket väl i tretton år och nu är vi redo att ta nästa steg med en restaurang i Hyllie där vi redan i dag levererar mycket catering. Vi är måna om att bygga broar i vårt arbete, både mellan människor och länder. Vi ser därför en viktig symbolik i att befinna oss nära Öresundsbron och kontinenten, men också flera olika stadsdelar i Malmö, säger Iskandarani.

Grundaren av gymkedjan Fitness24Seven. Ett miljardbolag med verksamhet i Europa, Sydamerika och Asien. Vi träffade Christian för att prata om företagande, livet, drivkraften bakom bolaget och Christians bakgrund.

Grundaren av gymkedjan Fitness24Seven. Ett miljardbolag med verksamhet i Europa, Sydamerika och Asien. Vi träffade Christian för att prata om företagande, livet, drivkraften bakom bolaget och Christians bakgrund.

Grundaren av gymkedjan Fitness24Seven. Ett miljardbolag med verksamhet i Europa, Sydamerika och Asien. Vi träffade Christian för att prata om företagande, livet, drivkraften bakom bolaget och Christians bakgrund.

The Grande Whisky Museum i Singapore har över 7000 ovanliga whiskys. Den dyraste är en 40yo Laphroaig från 1960, signerad av Charles III och Drottning Camilla när de besökte destilleriet på Isle of Islay sommaren 2008. Denna flaska värderades till 28 178 665 kronor i oktober 2022.

The Grande Whisky Museum i Singapore har över 7000 ovanliga whiskys. Den dyraste är en 40yo Laphroaig från 1960, signerad av Charles III och Drottning Camilla när de besökte destilleriet på Isle of Islay sommaren 2008. Denna flaska värderades till 28 178 665 kronor i oktober 2022.

The Grande Whisky Museum i Singapore har över 7000 ovanliga whiskys. Den dyraste är en 40yo Laphroaig från 1960, signerad av Charles III och Drottning Camilla när de besökte destilleriet på Isle of Islay sommaren 2008. Denna flaska värderades till 28 178 665 kronor i oktober 2022.

Med erfarenheter från bland annat Malmö Live, Bouchon, MJ’S och Embassy of Sagrantinia i bagaget har Tim Björkman numera flyttat in i köket hos Saltimporten Canteen. Här visar han hur man lagar en råbiff som flörtar med grillade smaker.

Med erfarenheter från bland annat Malmö Live, Bouchon, MJ’S och Embassy of Sagrantinia i bagaget har Tim Björkman numera flyttat in i köket hos Saltimporten Canteen. Här visar han hur man lagar en råbiff som flörtar med grillade smaker.

Med erfarenheter från bland annat Malmö Live, Bouchon, MJ’S och Embassy of Sagrantinia i bagaget har Tim Björkman numera flyttat in i köket hos Saltimporten Canteen. Här visar han hur man lagar en råbiff som flörtar med grillade smaker.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö