
Uthyraren Lambertsson, en del av Peabkoncernen, har vunnit ett avtal för omkring 200 moduler och en platsdepå vid bygget av Kraftringens nya kraftvärmeverk i Örtofta. Totalt omfattar etableringen cirka 5 000 kvadratmeter.
– Det känns fantastiskt att landa ett så omfattande uppdrag. Det visar på vår kompetens att leverera till stora industriprojekt, säger Victor Lange, projektledare vid Lambertsson i Helsingborg.
Arbetet pågår redan och ska vara klart i november. Kraftvärmeverket väntas tas i drift våren 2028.
Uthyraren Lambertsson, en del av Peabkoncernen, har vunnit ett avtal för omkring 200 moduler och en platsdepå vid bygget av Kraftringens nya kraftvärmeverk i Örtofta. Totalt omfattar etableringen cirka 5 000 kvadratmeter.
– Det känns fantastiskt att landa ett så omfattande uppdrag. Det visar på vår kompetens att leverera till stora industriprojekt, säger Victor Lange, projektledare vid Lambertsson i Helsingborg.
Arbetet pågår redan och ska vara klart i november. Kraftvärmeverket väntas tas i drift våren 2028.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö