L’Acquafarina expanderar till Limhamn

Nyöppnat
Jul/Nyår 2023
L’Acquafarina expanderar till Limhamn

Fakta

Förra året öppnade den Napolitanska pizzerian L’Acquafarina på Djupadal. Nu, ett år senare, expanderar de och drar igång ännu en restaurang, denna gång i Limhamns sjöstad med adress Geijersgatan. Ägarna Johan Guttman och Sido Bekchar säger att konceptet är enkelt: Napolitansk pizza med ett glas vin eller öl till maten. De har också skapat en delidisk som nu kommer finnas på båda restaurangerna. Lite längre fram kommer även lunch serveras.

- Vi är väldigt tacksamma över hur vårt första år har gått. På det nya stället kommer det vara lite mer trafik runt restaurangen vilket känns kul, området är nybyggt och det finns ett naturligt flöde av människor. Idag ligger vi i ett villaområde vilket gör det lite lugnare, men kanske också lite mer familjärt, säger Johan Guttman och Sido Bekchar.

Förra året öppnade den Napolitanska pizzerian L’Acquafarina på Djupadal. Nu, ett år senare, expanderar de och drar igång ännu en restaurang, denna gång i Limhamns sjöstad med adress Geijersgatan. Ägarna Johan Guttman och Sido Bekchar säger att konceptet är enkelt: Napolitansk pizza med ett glas vin eller öl till maten. De har också skapat en delidisk som nu kommer finnas på båda restaurangerna. Lite längre fram kommer även lunch serveras.

- Vi är väldigt tacksamma över hur vårt första år har gått. På det nya stället kommer det vara lite mer trafik runt restaurangen vilket känns kul, området är nybyggt och det finns ett naturligt flöde av människor. Idag ligger vi i ett villaområde vilket gör det lite lugnare, men kanske också lite mer familjärt, säger Johan Guttman och Sido Bekchar.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/lacquafarina-expanderar-till-limhamn

Fler artiklar

Läs
Smoked BBQ brisket inomhus
Underhållning
Maj 2024

Smoked BBQ brisket inomhus

GE Profile Indoor Smart Smoker är precis så galen som den låter. En rökugn med någon slags filter som gör det möjligt att röka mat inomhus. Utan röklukt. Röken skapas av vanliga pellets, som man har i utomhusröken. Vi vet inte när den släpps, men har hört att den ska kosta runt 1000 dollar. geappliances.com

Smoked BBQ brisket inomhus
Underhållning
Maj 2024

Smoked BBQ brisket inomhus

GE Profile Indoor Smart Smoker är precis så galen som den låter. En rökugn med någon slags filter som gör det möjligt att röka mat inomhus. Utan röklukt. Röken skapas av vanliga pellets, som man har i utomhusröken. Vi vet inte när den släpps, men har hört att den ska kosta runt 1000 dollar. geappliances.com

Smoked BBQ brisket inomhus
Underhållning
Maj 2024

Smoked BBQ brisket inomhus

GE Profile Indoor Smart Smoker är precis så galen som den låter. En rökugn med någon slags filter som gör det möjligt att röka mat inomhus. Utan röklukt. Röken skapas av vanliga pellets, som man har i utomhusröken. Vi vet inte när den släpps, men har hört att den ska kosta runt 1000 dollar. geappliances.com

Smoked BBQ brisket inomhus
Underhållning
Maj 2024

Smoked BBQ brisket inomhus

GE Profile Indoor Smart Smoker är precis så galen som den låter. En rökugn med någon slags filter som gör det möjligt att röka mat inomhus. Utan röklukt. Röken skapas av vanliga pellets, som man har i utomhusröken. Vi vet inte när den släpps, men har hört att den ska kosta runt 1000 dollar. geappliances.com

Läs
Julius & Emelie
Intervju
Maj 2024

Julius & Emelie

De jobbar tillsammans och har gett Malmö ett rikare nöjesliv. Julius Malmström, som inledde sin karriär i 60-talets Lund, och dottern Emelie, idag VD för tre av bolagen inom Julius koncernen.

Julius & Emelie
Intervju
Maj 2024

Julius & Emelie

De jobbar tillsammans och har gett Malmö ett rikare nöjesliv. Julius Malmström, som inledde sin karriär i 60-talets Lund, och dottern Emelie, idag VD för tre av bolagen inom Julius koncernen.

Julius & Emelie
Intervju
Maj 2024

Julius & Emelie

De jobbar tillsammans och har gett Malmö ett rikare nöjesliv. Julius Malmström, som inledde sin karriär i 60-talets Lund, och dottern Emelie, idag VD för tre av bolagen inom Julius koncernen.

Julius & Emelie
Intervju
Maj 2024

Julius & Emelie

De jobbar tillsammans och har gett Malmö ett rikare nöjesliv. Julius Malmström, som inledde sin karriär i 60-talets Lund, och dottern Emelie, idag VD för tre av bolagen inom Julius koncernen.

Läs
Laziza expanderar till Lund
Nyöppnat
Maj 2024

Laziza expanderar till Lund

Libanesiska Laziza öppnar sin tredje Malmörestaurang i Hyllie under slutet av 2025. Nu står det också klart att restaurangkedjan redan till sommaren börjar expandera utanför Malmö: i augusti öppnar Laziza sin hittills största satsning, en restaurang inne i Alfahuset på Ideon i Lund. Restaurangen kommer att bli Lazizas största hittills med plats för 200 sittande gäster. Just nu genomgår lokalerna en omfattande renovering. – Vi levererar redan i dag till flera företag på Ideon och ser en stor efterfrågan på den mat vi erbjuder. Extra roligt är det att etablera sig i Lund som ligger i framkant på hållbarhetsområdet då vi håller på att växla upp vårt hållbarhetsarbete med egna odlingar och samarbete med lokala producenter. Etableringen blir lite av en omstart för oss då vi passar på att förtydliga och stärka vår identitet, säger Sadoo Iskandarani, grundare och kökschef på Laziza.

Laziza expanderar till Lund
Nyöppnat
Maj 2024

Laziza expanderar till Lund

Libanesiska Laziza öppnar sin tredje Malmörestaurang i Hyllie under slutet av 2025. Nu står det också klart att restaurangkedjan redan till sommaren börjar expandera utanför Malmö: i augusti öppnar Laziza sin hittills största satsning, en restaurang inne i Alfahuset på Ideon i Lund. Restaurangen kommer att bli Lazizas största hittills med plats för 200 sittande gäster. Just nu genomgår lokalerna en omfattande renovering. – Vi levererar redan i dag till flera företag på Ideon och ser en stor efterfrågan på den mat vi erbjuder. Extra roligt är det att etablera sig i Lund som ligger i framkant på hållbarhetsområdet då vi håller på att växla upp vårt hållbarhetsarbete med egna odlingar och samarbete med lokala producenter. Etableringen blir lite av en omstart för oss då vi passar på att förtydliga och stärka vår identitet, säger Sadoo Iskandarani, grundare och kökschef på Laziza.

Laziza expanderar till Lund
Nyöppnat
Maj 2024

Laziza expanderar till Lund

Libanesiska Laziza öppnar sin tredje Malmörestaurang i Hyllie under slutet av 2025. Nu står det också klart att restaurangkedjan redan till sommaren börjar expandera utanför Malmö: i augusti öppnar Laziza sin hittills största satsning, en restaurang inne i Alfahuset på Ideon i Lund. Restaurangen kommer att bli Lazizas största hittills med plats för 200 sittande gäster. Just nu genomgår lokalerna en omfattande renovering. – Vi levererar redan i dag till flera företag på Ideon och ser en stor efterfrågan på den mat vi erbjuder. Extra roligt är det att etablera sig i Lund som ligger i framkant på hållbarhetsområdet då vi håller på att växla upp vårt hållbarhetsarbete med egna odlingar och samarbete med lokala producenter. Etableringen blir lite av en omstart för oss då vi passar på att förtydliga och stärka vår identitet, säger Sadoo Iskandarani, grundare och kökschef på Laziza.

Laziza expanderar till Lund
Nyöppnat
Maj 2024

Laziza expanderar till Lund

Libanesiska Laziza öppnar sin tredje Malmörestaurang i Hyllie under slutet av 2025. Nu står det också klart att restaurangkedjan redan till sommaren börjar expandera utanför Malmö: i augusti öppnar Laziza sin hittills största satsning, en restaurang inne i Alfahuset på Ideon i Lund. Restaurangen kommer att bli Lazizas största hittills med plats för 200 sittande gäster. Just nu genomgår lokalerna en omfattande renovering. – Vi levererar redan i dag till flera företag på Ideon och ser en stor efterfrågan på den mat vi erbjuder. Extra roligt är det att etablera sig i Lund som ligger i framkant på hållbarhetsområdet då vi håller på att växla upp vårt hållbarhetsarbete med egna odlingar och samarbete med lokala producenter. Etableringen blir lite av en omstart för oss då vi passar på att förtydliga och stärka vår identitet, säger Sadoo Iskandarani, grundare och kökschef på Laziza.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.