
Förra året öppnade den Napolitanska pizzerian L’Acquafarina på Djupadal. Nu, ett år senare, expanderar de och drar igång ännu en restaurang, denna gång i Limhamns sjöstad med adress Geijersgatan. Ägarna Johan Guttman och Sido Bekchar säger att konceptet är enkelt: Napolitansk pizza med ett glas vin eller öl till maten. De har också skapat en delidisk som nu kommer finnas på båda restaurangerna. Lite längre fram kommer även lunch serveras.
- Vi är väldigt tacksamma över hur vårt första år har gått. På det nya stället kommer det vara lite mer trafik runt restaurangen vilket känns kul, området är nybyggt och det finns ett naturligt flöde av människor. Idag ligger vi i ett villaområde vilket gör det lite lugnare, men kanske också lite mer familjärt, säger Johan Guttman och Sido Bekchar.
Förra året öppnade den Napolitanska pizzerian L’Acquafarina på Djupadal. Nu, ett år senare, expanderar de och drar igång ännu en restaurang, denna gång i Limhamns sjöstad med adress Geijersgatan. Ägarna Johan Guttman och Sido Bekchar säger att konceptet är enkelt: Napolitansk pizza med ett glas vin eller öl till maten. De har också skapat en delidisk som nu kommer finnas på båda restaurangerna. Lite längre fram kommer även lunch serveras.
- Vi är väldigt tacksamma över hur vårt första år har gått. På det nya stället kommer det vara lite mer trafik runt restaurangen vilket känns kul, området är nybyggt och det finns ett naturligt flöde av människor. Idag ligger vi i ett villaområde vilket gör det lite lugnare, men kanske också lite mer familjärt, säger Johan Guttman och Sido Bekchar.

2012 lagade ett team studenter, ledda av Joël Robuchon, upp 1 ton potatismos och satte världsrekord i Poitiers. Moset gjordes för hand av 800 kg Ratte du Touquet-potatisar, 250 kg smör från Poitou-Charentes och 300 liter mjölk. Bon Appétit! guinnessworldrecords.com

2012 lagade ett team studenter, ledda av Joël Robuchon, upp 1 ton potatismos och satte världsrekord i Poitiers. Moset gjordes för hand av 800 kg Ratte du Touquet-potatisar, 250 kg smör från Poitou-Charentes och 300 liter mjölk. Bon Appétit! guinnessworldrecords.com

2012 lagade ett team studenter, ledda av Joël Robuchon, upp 1 ton potatismos och satte världsrekord i Poitiers. Moset gjordes för hand av 800 kg Ratte du Touquet-potatisar, 250 kg smör från Poitou-Charentes och 300 liter mjölk. Bon Appétit! guinnessworldrecords.com

GE Profile Indoor Smart Smoker är precis så galen som den låter. En rökugn med någon slags filter som gör det möjligt att röka mat inomhus. Utan röklukt. Röken skapas av vanliga pellets, som man har i utomhusröken. Vi vet inte när den släpps, men har hört att den ska kosta runt 1000 dollar. geappliances.com

GE Profile Indoor Smart Smoker är precis så galen som den låter. En rökugn med någon slags filter som gör det möjligt att röka mat inomhus. Utan röklukt. Röken skapas av vanliga pellets, som man har i utomhusröken. Vi vet inte när den släpps, men har hört att den ska kosta runt 1000 dollar. geappliances.com

GE Profile Indoor Smart Smoker är precis så galen som den låter. En rökugn med någon slags filter som gör det möjligt att röka mat inomhus. Utan röklukt. Röken skapas av vanliga pellets, som man har i utomhusröken. Vi vet inte när den släpps, men har hört att den ska kosta runt 1000 dollar. geappliances.com

De jobbar tillsammans och har gett Malmö ett rikare nöjesliv. Julius Malmström, som inledde sin karriär i 60-talets Lund, och dottern Emelie, idag VD för tre av bolagen inom Julius koncernen.

De jobbar tillsammans och har gett Malmö ett rikare nöjesliv. Julius Malmström, som inledde sin karriär i 60-talets Lund, och dottern Emelie, idag VD för tre av bolagen inom Julius koncernen.

De jobbar tillsammans och har gett Malmö ett rikare nöjesliv. Julius Malmström, som inledde sin karriär i 60-talets Lund, och dottern Emelie, idag VD för tre av bolagen inom Julius koncernen.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö