Trots namnet är det inte bara de hemgjorda bao bunsen som lockar. Här langas det fram supergod koreansk streetfood, från korean fried chicken och lammcurry till hemgjorda dumplings och förstås baobuns med innehåll som får munnen att vattnas. Vad säg om soft chell crab. Köpenhamn har kommit att bli en koreansk smältdeg av matupplevelser och här får du god, rolig sådan lagat med fingertoppkänsla i tapasstorlek och i en ombonad modern miljö.
Vesterbrogade 96
Trots namnet är det inte bara de hemgjorda bao bunsen som lockar. Här langas det fram supergod koreansk streetfood, från korean fried chicken och lammcurry till hemgjorda dumplings och förstås baobuns med innehåll som får munnen att vattnas. Vad säg om soft chell crab. Köpenhamn har kommit att bli en koreansk smältdeg av matupplevelser och här får du god, rolig sådan lagat med fingertoppkänsla i tapasstorlek och i en ombonad modern miljö.
Vesterbrogade 96
Lundabaserade Intuicell har tagit fram Luna, en robothund som kan lära och anpassa sig på egen hand genom ett digitalt nervsystem. Företaget beskriver det som ett genombrott, där roboten själv fattar beslut och agerar, utan förträning eller stora datamängder. – Det vi har byggt är den första mjukvaran som gör att vilken maskin som helst kan lära sig som en människa eller ett djur, säger vd Viktor Luthman till Reuters. Tekniken väntas bana väg för autonoma robotar i utmanande miljöer, som rymden, djuphavet och katastrofområden.
Lundabaserade Intuicell har tagit fram Luna, en robothund som kan lära och anpassa sig på egen hand genom ett digitalt nervsystem. Företaget beskriver det som ett genombrott, där roboten själv fattar beslut och agerar, utan förträning eller stora datamängder. – Det vi har byggt är den första mjukvaran som gör att vilken maskin som helst kan lära sig som en människa eller ett djur, säger vd Viktor Luthman till Reuters. Tekniken väntas bana väg för autonoma robotar i utmanande miljöer, som rymden, djuphavet och katastrofområden.
Lundabaserade Intuicell har tagit fram Luna, en robothund som kan lära och anpassa sig på egen hand genom ett digitalt nervsystem. Företaget beskriver det som ett genombrott, där roboten själv fattar beslut och agerar, utan förträning eller stora datamängder. – Det vi har byggt är den första mjukvaran som gör att vilken maskin som helst kan lära sig som en människa eller ett djur, säger vd Viktor Luthman till Reuters. Tekniken väntas bana väg för autonoma robotar i utmanande miljöer, som rymden, djuphavet och katastrofområden.
I den framväxande Lundastadsdelen Västerbro planeras nu totalt 127 nya lägenheter i den blivande bostadsrättsföreningen Fabrikören. I projektets första etapp byggs 62 bostäder i storlekar från ettor till femrummare, med 32 till 119 kvadratmeter boyta, samlade i en U-formad huskropp. Lägenheterna får egen uteplats eller balkong. Inflyttning i den första etappen beräknas kunna ske hösten 2027.
I den framväxande Lundastadsdelen Västerbro planeras nu totalt 127 nya lägenheter i den blivande bostadsrättsföreningen Fabrikören. I projektets första etapp byggs 62 bostäder i storlekar från ettor till femrummare, med 32 till 119 kvadratmeter boyta, samlade i en U-formad huskropp. Lägenheterna får egen uteplats eller balkong. Inflyttning i den första etappen beräknas kunna ske hösten 2027.
I den framväxande Lundastadsdelen Västerbro planeras nu totalt 127 nya lägenheter i den blivande bostadsrättsföreningen Fabrikören. I projektets första etapp byggs 62 bostäder i storlekar från ettor till femrummare, med 32 till 119 kvadratmeter boyta, samlade i en U-formad huskropp. Lägenheterna får egen uteplats eller balkong. Inflyttning i den första etappen beräknas kunna ske hösten 2027.
Takbaren på Hotel Sanders är liten men genomtänkt. Här serveras klassiska cocktails – Negroni, Gimlet, Manhattan – med tydlig hand och egen twist. Några få viner på glas, en kort meny med snacks: saltmandlar, grillad aubergine, ceviche. Allt presenteras utan åthävor. Utsikten sträcker sig mot taken vid Kongens Nytorv, men det är inramningen som gör det – rottingmöbler, gröna växter och tystnad.
Takbaren på Hotel Sanders är liten men genomtänkt. Här serveras klassiska cocktails – Negroni, Gimlet, Manhattan – med tydlig hand och egen twist. Några få viner på glas, en kort meny med snacks: saltmandlar, grillad aubergine, ceviche. Allt presenteras utan åthävor. Utsikten sträcker sig mot taken vid Kongens Nytorv, men det är inramningen som gör det – rottingmöbler, gröna växter och tystnad.
Takbaren på Hotel Sanders är liten men genomtänkt. Här serveras klassiska cocktails – Negroni, Gimlet, Manhattan – med tydlig hand och egen twist. Några få viner på glas, en kort meny med snacks: saltmandlar, grillad aubergine, ceviche. Allt presenteras utan åthävor. Utsikten sträcker sig mot taken vid Kongens Nytorv, men det är inramningen som gör det – rottingmöbler, gröna växter och tystnad.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö