Kontor i klassiskt Malmökvarter

Byggnytt
December 2024
Kontor i klassiskt Malmökvarter

Fakta

Vad 7000 kvadratmeter kontor
Var Centrala Malmö
Status Ombyggnad pågår
Byggherre Castellum

I kvarteret von Conow i de allra äldsta delarna av centrala Malmö pågår ett stort omvandlingsprojekt. Med entréer från Kalendegatan och Själbodgatan omfattar det cirka 7000 kvadratmeter kontor, fördelade på sex våningar i tre byggnader som länkas ihop av en
inglasad innergård med plats för större konferenser och evenemang.
 Det blir också gemensam lobby och lounge, cykelrum och omklädningsrum.

I kvarteret von Conow i de allra äldsta delarna av centrala Malmö pågår ett stort omvandlingsprojekt. Med entréer från Kalendegatan och Själbodgatan omfattar det cirka 7000 kvadratmeter kontor, fördelade på sex våningar i tre byggnader som länkas ihop av en
inglasad innergård med plats för större konferenser och evenemang.
 Det blir också gemensam lobby och lounge, cykelrum och omklädningsrum.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/kontor-i-klassiskt-malmokvarter

Fler artiklar

Läs
Råbiff med brynt smörkräm och friterad lök
Mat & Dryck
Maj 2023

Råbiff med brynt smörkräm och friterad lök

Daniel Pembert har vunnit VM-guld i Luxemburg med Skåne Kulinar, varit semifinalist i Årets kock 2005 och var Årets Souse-vide kock 2015. Han driver restaurangerna Lokal 17, Studio 15, Alnarp 9, Vinbar 17 och Pembert & Co på Jägersro. Här visar Daniel hur man lagar Lokal 17s råbiff hemma.

Råbiff med brynt smörkräm och friterad lök
Mat & Dryck
Maj 2023

Råbiff med brynt smörkräm och friterad lök

Daniel Pembert har vunnit VM-guld i Luxemburg med Skåne Kulinar, varit semifinalist i Årets kock 2005 och var Årets Souse-vide kock 2015. Han driver restaurangerna Lokal 17, Studio 15, Alnarp 9, Vinbar 17 och Pembert & Co på Jägersro. Här visar Daniel hur man lagar Lokal 17s råbiff hemma.

Råbiff med brynt smörkräm och friterad lök
Mat & Dryck
Maj 2023

Råbiff med brynt smörkräm och friterad lök

Daniel Pembert har vunnit VM-guld i Luxemburg med Skåne Kulinar, varit semifinalist i Årets kock 2005 och var Årets Souse-vide kock 2015. Han driver restaurangerna Lokal 17, Studio 15, Alnarp 9, Vinbar 17 och Pembert & Co på Jägersro. Här visar Daniel hur man lagar Lokal 17s råbiff hemma.

Råbiff med brynt smörkräm och friterad lök
Mat & Dryck
Maj 2023

Råbiff med brynt smörkräm och friterad lök

Daniel Pembert har vunnit VM-guld i Luxemburg med Skåne Kulinar, varit semifinalist i Årets kock 2005 och var Årets Souse-vide kock 2015. Han driver restaurangerna Lokal 17, Studio 15, Alnarp 9, Vinbar 17 och Pembert & Co på Jägersro. Här visar Daniel hur man lagar Lokal 17s råbiff hemma.

Läs
Ostron ”Japan”
Mat & Dryck
November 2023

Ostron ”Japan”

Ture Thuresson har hunnit med att laga mat på världens alla sju kontinenter. I köket på finkrogen Basement träffade han Gustav Trägårdh. Tillsammans driver de Gurras som firar ett år i dagarna. Här visar Ture hur man lagar Ostron ”Japan”.

Ostron ”Japan”
Mat & Dryck
November 2023

Ostron ”Japan”

Ture Thuresson har hunnit med att laga mat på världens alla sju kontinenter. I köket på finkrogen Basement träffade han Gustav Trägårdh. Tillsammans driver de Gurras som firar ett år i dagarna. Här visar Ture hur man lagar Ostron ”Japan”.

Ostron ”Japan”
Mat & Dryck
November 2023

Ostron ”Japan”

Ture Thuresson har hunnit med att laga mat på världens alla sju kontinenter. I köket på finkrogen Basement träffade han Gustav Trägårdh. Tillsammans driver de Gurras som firar ett år i dagarna. Här visar Ture hur man lagar Ostron ”Japan”.

Ostron ”Japan”
Mat & Dryck
November 2023

Ostron ”Japan”

Ture Thuresson har hunnit med att laga mat på världens alla sju kontinenter. I köket på finkrogen Basement träffade han Gustav Trägårdh. Tillsammans driver de Gurras som firar ett år i dagarna. Här visar Ture hur man lagar Ostron ”Japan”.

Läs
Yuzu
Mat & Dryck
November 2023

Yuzu

Yuzu (Citrus junos) är hybrid mellan Citrus cavaleriei och småcitrus. Yuzu har klotrunda till svagt plattrunda, 5–10 cm stora citrusfrukter. Yuzu odlas särskilt i Japan och Korea och hör till de allra härdigaste citrusfrukterna. Fruktköttet smakar som en blandning mellan grapefrukt och mandarin. Likt andra citrusfrukter är yuzu rikt på C-vitamin och antioxidanter.

Yuzu
Mat & Dryck
November 2023

Yuzu

Yuzu (Citrus junos) är hybrid mellan Citrus cavaleriei och småcitrus. Yuzu har klotrunda till svagt plattrunda, 5–10 cm stora citrusfrukter. Yuzu odlas särskilt i Japan och Korea och hör till de allra härdigaste citrusfrukterna. Fruktköttet smakar som en blandning mellan grapefrukt och mandarin. Likt andra citrusfrukter är yuzu rikt på C-vitamin och antioxidanter.

Yuzu
Mat & Dryck
November 2023

Yuzu

Yuzu (Citrus junos) är hybrid mellan Citrus cavaleriei och småcitrus. Yuzu har klotrunda till svagt plattrunda, 5–10 cm stora citrusfrukter. Yuzu odlas särskilt i Japan och Korea och hör till de allra härdigaste citrusfrukterna. Fruktköttet smakar som en blandning mellan grapefrukt och mandarin. Likt andra citrusfrukter är yuzu rikt på C-vitamin och antioxidanter.

Yuzu
Mat & Dryck
November 2023

Yuzu

Yuzu (Citrus junos) är hybrid mellan Citrus cavaleriei och småcitrus. Yuzu har klotrunda till svagt plattrunda, 5–10 cm stora citrusfrukter. Yuzu odlas särskilt i Japan och Korea och hör till de allra härdigaste citrusfrukterna. Fruktköttet smakar som en blandning mellan grapefrukt och mandarin. Likt andra citrusfrukter är yuzu rikt på C-vitamin och antioxidanter.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.