Glassälskarna Peter Svanberg och Alex Wesolowski har drivit glassbaren Köld på Friisgatan sedan 2015 och nu är det dags att även dra igång en satsning på Kronprinsen. Det blir en glass-pop-up som varar i minst sex månader framåt. Men de tror redan nu på en förlängning.
– Om inget oförutsett händer är vi nog där för att stanna. Det har blivit riktigt snyggt inne på Kronprinsen och konceptet är klockrent, så det är ett välkommet uppsving. Vår nya grej på Köld är en smakbricka på sex smaker för 100 kronor och så har vi ett samarbete med Solde och Lilla Kafferosteriet, så även kaffet är i världsklass, säger Peter Svanberg.
I och med öppningen på Kronprinsen hoppas ägarna fånga in många kunder från Limhamn med omnejd och konceptet är glass med innovativa smaker, och kaffe.
– Våra olika glassorter har alltid lekfulla smaker där hälften är veganskt. Vi experimenterar vilt med udda smaker, såsom gorgonzola eller getost med hjortronrippel och diverse ölsmaker. Men för de lite mer försiktiga finns de klassiska glasskulorna naturligtvis kvar, säger Peter Svanberg.
Glassälskarna Peter Svanberg och Alex Wesolowski har drivit glassbaren Köld på Friisgatan sedan 2015 och nu är det dags att även dra igång en satsning på Kronprinsen. Det blir en glass-pop-up som varar i minst sex månader framåt. Men de tror redan nu på en förlängning.
– Om inget oförutsett händer är vi nog där för att stanna. Det har blivit riktigt snyggt inne på Kronprinsen och konceptet är klockrent, så det är ett välkommet uppsving. Vår nya grej på Köld är en smakbricka på sex smaker för 100 kronor och så har vi ett samarbete med Solde och Lilla Kafferosteriet, så även kaffet är i världsklass, säger Peter Svanberg.
I och med öppningen på Kronprinsen hoppas ägarna fånga in många kunder från Limhamn med omnejd och konceptet är glass med innovativa smaker, och kaffe.
– Våra olika glassorter har alltid lekfulla smaker där hälften är veganskt. Vi experimenterar vilt med udda smaker, såsom gorgonzola eller getost med hjortronrippel och diverse ölsmaker. Men för de lite mer försiktiga finns de klassiska glasskulorna naturligtvis kvar, säger Peter Svanberg.
Onsdagen 2 november arrangerades Galore Dinner i festvåningen på Savoy. En middag där ett hundratal entreprenörer, företagare och andra duktiga yrkesmän och yrkeskvinnor umgås, samtalar och delar erfarenheter. En sorts nätverksträff, fast under avslappnade former.
Onsdagen 2 november arrangerades Galore Dinner i festvåningen på Savoy. En middag där ett hundratal entreprenörer, företagare och andra duktiga yrkesmän och yrkeskvinnor umgås, samtalar och delar erfarenheter. En sorts nätverksträff, fast under avslappnade former.
Onsdagen 2 november arrangerades Galore Dinner i festvåningen på Savoy. En middag där ett hundratal entreprenörer, företagare och andra duktiga yrkesmän och yrkeskvinnor umgås, samtalar och delar erfarenheter. En sorts nätverksträff, fast under avslappnade former.
Fredagen 18 november var det säsongsavslutning på Galore After Work. Fullbokad gästlista. Fina drinkar. Fina gäster och skön musik av Jesaja Eye.
Fredagen 18 november var det säsongsavslutning på Galore After Work. Fullbokad gästlista. Fina drinkar. Fina gäster och skön musik av Jesaja Eye.
Fredagen 18 november var det säsongsavslutning på Galore After Work. Fullbokad gästlista. Fina drinkar. Fina gäster och skön musik av Jesaja Eye.
Fredagen 16 december arrangerades Galore Weekends julfest på Koi. Grym musik från 11 Djs och musiker. Fullbokad gästlista och 400 trevliga gäster.
Fredagen 16 december arrangerades Galore Weekends julfest på Koi. Grym musik från 11 Djs och musiker. Fullbokad gästlista och 400 trevliga gäster.
Fredagen 16 december arrangerades Galore Weekends julfest på Koi. Grym musik från 11 Djs och musiker. Fullbokad gästlista och 400 trevliga gäster.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö