
I slutet av maj öppnar nagelsalong Kayla Beauty på Triangeln, på andra våningen bredvid XXL. Det blir kedjans femte etablering, sedan tidigare finns man i såväl Höllviken och Lund som på Mobilia och Emporia i Malmö. På salongen på Triangeln blir det fokus på naglar och fotvård.
– Vi satsar på inredningen, att det ska vara fräscht och kunnig personal, säger delägare Camilla Lien.
Att de öppnar i ytterligare ett köpcentrum är ingen slump.
– Det har funkat bra, köpcentrum har många drop in-kunder och nu på Triangeln kommer vi ha öppningserbjudande med 20 procents rabatt.
I slutet av maj öppnar nagelsalong Kayla Beauty på Triangeln, på andra våningen bredvid XXL. Det blir kedjans femte etablering, sedan tidigare finns man i såväl Höllviken och Lund som på Mobilia och Emporia i Malmö. På salongen på Triangeln blir det fokus på naglar och fotvård.
– Vi satsar på inredningen, att det ska vara fräscht och kunnig personal, säger delägare Camilla Lien.
Att de öppnar i ytterligare ett köpcentrum är ingen slump.
– Det har funkat bra, köpcentrum har många drop in-kunder och nu på Triangeln kommer vi ha öppningserbjudande med 20 procents rabatt.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö