Trion som i dag driver lunchrestaurangen K-Gränd i Helsingborg har gjort det sedan 2017 – nu expanderar de och tar över lokalen bredvid där väskbutiken Made in Italy tidigare har legat. Just nu pågår renovering och flytt av entré till hörnet. I oktober ska den nya satsningen stå klar.
– Vi bygger ut eftersom vi ständigt har fullt på våra luncher – vi vill ge gästerna mer plats och försöka att inte hamna i fällan att våra gäster känner att det är fullt så man väljer ett annat ställe, säger Victor Magnusson som driver K-Gränd tillsammans med Love Barkeborn och Jimmy Sandquist.
K-Gränd är i dag 110 kvadratmeter stort och växer i höst med ytterligare 60 kvadratmeter. Trion ser möjlighet att ta emot fler och större sällskap till julborden – och inte minst blir det större uteservering och en satsning på kvällsverksamhet. Men om den är de än så länge hemlighetsfulla.
– Våra gäster kommer att märka när det är premiär, då blir det nyöppningsgalej, säger Victor Magnusson.
Trion som i dag driver lunchrestaurangen K-Gränd i Helsingborg har gjort det sedan 2017 – nu expanderar de och tar över lokalen bredvid där väskbutiken Made in Italy tidigare har legat. Just nu pågår renovering och flytt av entré till hörnet. I oktober ska den nya satsningen stå klar.
– Vi bygger ut eftersom vi ständigt har fullt på våra luncher – vi vill ge gästerna mer plats och försöka att inte hamna i fällan att våra gäster känner att det är fullt så man väljer ett annat ställe, säger Victor Magnusson som driver K-Gränd tillsammans med Love Barkeborn och Jimmy Sandquist.
K-Gränd är i dag 110 kvadratmeter stort och växer i höst med ytterligare 60 kvadratmeter. Trion ser möjlighet att ta emot fler och större sällskap till julborden – och inte minst blir det större uteservering och en satsning på kvällsverksamhet. Men om den är de än så länge hemlighetsfulla.
– Våra gäster kommer att märka när det är premiär, då blir det nyöppningsgalej, säger Victor Magnusson.
Våren är här. Man känner det på ljuset, vinden – och doften av någon som dragit i gång grillen. Vad jag älskar den doften! Det luktar kol, förväntan och något som ligger svenskar varmt om hjärtat… korv. Det är lätt att fnysa åt korven. Den är enkel, folklig, opretentiös. Men just därför är den också genial. Korven är varje förälders räddning som får barnet att sluta gråtskrika, bara den inte har senap på. Den räddar förhållanden som håller på att bryta ihop på IKEA och korv är det sista som förenar oss vid grillen när allt annat gått åt helvete. Alla känner väl till begreppet stödkorv.
Våren är här. Man känner det på ljuset, vinden – och doften av någon som dragit i gång grillen. Vad jag älskar den doften! Det luktar kol, förväntan och något som ligger svenskar varmt om hjärtat… korv. Det är lätt att fnysa åt korven. Den är enkel, folklig, opretentiös. Men just därför är den också genial. Korven är varje förälders räddning som får barnet att sluta gråtskrika, bara den inte har senap på. Den räddar förhållanden som håller på att bryta ihop på IKEA och korv är det sista som förenar oss vid grillen när allt annat gått åt helvete. Alla känner väl till begreppet stödkorv.
Våren är här. Man känner det på ljuset, vinden – och doften av någon som dragit i gång grillen. Vad jag älskar den doften! Det luktar kol, förväntan och något som ligger svenskar varmt om hjärtat… korv. Det är lätt att fnysa åt korven. Den är enkel, folklig, opretentiös. Men just därför är den också genial. Korven är varje förälders räddning som får barnet att sluta gråtskrika, bara den inte har senap på. Den räddar förhållanden som håller på att bryta ihop på IKEA och korv är det sista som förenar oss vid grillen när allt annat gått åt helvete. Alla känner väl till begreppet stödkorv.
Tyskar har en lång historia av att paketera korvar roligt och en favorit vi minns är verktygslådan med olika korvar i. En ny favorit är Wurstbarons Salami Zigarren. 8 stycken salamicigarrer med gördel snyggt paketerade i en träask. Som de själva utrycker det: unik rökglädje utan tobak.
Tyskar har en lång historia av att paketera korvar roligt och en favorit vi minns är verktygslådan med olika korvar i. En ny favorit är Wurstbarons Salami Zigarren. 8 stycken salamicigarrer med gördel snyggt paketerade i en träask. Som de själva utrycker det: unik rökglädje utan tobak.
Tyskar har en lång historia av att paketera korvar roligt och en favorit vi minns är verktygslådan med olika korvar i. En ny favorit är Wurstbarons Salami Zigarren. 8 stycken salamicigarrer med gördel snyggt paketerade i en träask. Som de själva utrycker det: unik rökglädje utan tobak.
Alfa Laval har skrivit avtal om att köpa den franska affärsenheten Fives Cryogenics, en del av Fives Group, för 800 miljoner euro – motsvarande cirka 9 miljarder kronor. Kryoteknik används för att kyla ner gaser till mycket låga temperaturer och är avgörande för exempelvis vätgas, LNG och koldioxidinfångning. – Fives Cryogenics är ett utmärkt tillskott till Alfa Laval och vi ser stor affärspotential, säger vd Tom Erixon. Företaget har över 700 anställda och tillverkning i Frankrike, Kina och Schweiz. Förvärvet väntas slutföras senare i år och verksamheten blir en ny enhet inom Alfa Lavals energidivision.
Alfa Laval har skrivit avtal om att köpa den franska affärsenheten Fives Cryogenics, en del av Fives Group, för 800 miljoner euro – motsvarande cirka 9 miljarder kronor. Kryoteknik används för att kyla ner gaser till mycket låga temperaturer och är avgörande för exempelvis vätgas, LNG och koldioxidinfångning. – Fives Cryogenics är ett utmärkt tillskott till Alfa Laval och vi ser stor affärspotential, säger vd Tom Erixon. Företaget har över 700 anställda och tillverkning i Frankrike, Kina och Schweiz. Förvärvet väntas slutföras senare i år och verksamheten blir en ny enhet inom Alfa Lavals energidivision.
Alfa Laval har skrivit avtal om att köpa den franska affärsenheten Fives Cryogenics, en del av Fives Group, för 800 miljoner euro – motsvarande cirka 9 miljarder kronor. Kryoteknik används för att kyla ner gaser till mycket låga temperaturer och är avgörande för exempelvis vätgas, LNG och koldioxidinfångning. – Fives Cryogenics är ett utmärkt tillskott till Alfa Laval och vi ser stor affärspotential, säger vd Tom Erixon. Företaget har över 700 anställda och tillverkning i Frankrike, Kina och Schweiz. Förvärvet väntas slutföras senare i år och verksamheten blir en ny enhet inom Alfa Lavals energidivision.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö