K-Gränd expanderar och satsar på kvällsmeny

Nyöppnat
Juni 2024
K-Gränd expanderar och satsar på kvällsmeny

Fakta

Trion som i dag driver lunchrestaurangen K-Gränd i Helsingborg har gjort det sedan 2017 – nu expanderar de och tar över lokalen bredvid där väskbutiken Made in Italy tidigare har legat. Just nu pågår renovering och flytt av entré till hörnet. I oktober ska den nya satsningen stå klar.
 – Vi bygger ut eftersom vi ständigt har fullt på våra luncher – vi vill ge gästerna mer plats och försöka att inte hamna i fällan att våra gäster känner att det är fullt så man väljer ett annat ställe, säger Victor Magnusson som driver K-Gränd tillsammans med Love Barkeborn och Jimmy Sandquist.
 K-Gränd är i dag 110 kvadratmeter stort och växer i höst med ytterligare 60 kvadratmeter. Trion ser möjlighet att ta emot fler och större sällskap till julborden – och inte minst blir det större uteservering och en satsning på kvällsverksamhet. Men om den är de än så länge hemlighetsfulla.
 – Våra gäster kommer att märka när det är premiär, då blir det nyöppningsgalej, säger Victor Magnusson.

Trion som i dag driver lunchrestaurangen K-Gränd i Helsingborg har gjort det sedan 2017 – nu expanderar de och tar över lokalen bredvid där väskbutiken Made in Italy tidigare har legat. Just nu pågår renovering och flytt av entré till hörnet. I oktober ska den nya satsningen stå klar.
 – Vi bygger ut eftersom vi ständigt har fullt på våra luncher – vi vill ge gästerna mer plats och försöka att inte hamna i fällan att våra gäster känner att det är fullt så man väljer ett annat ställe, säger Victor Magnusson som driver K-Gränd tillsammans med Love Barkeborn och Jimmy Sandquist.
 K-Gränd är i dag 110 kvadratmeter stort och växer i höst med ytterligare 60 kvadratmeter. Trion ser möjlighet att ta emot fler och större sällskap till julborden – och inte minst blir det större uteservering och en satsning på kvällsverksamhet. Men om den är de än så länge hemlighetsfulla.
 – Våra gäster kommer att märka när det är premiär, då blir det nyöppningsgalej, säger Victor Magnusson.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/k-grand-expanderar-och-satsar-pa-kvallsmeny

Fler artiklar

Läs
Tareq Taylor
Intervju
September 2016

Tareq Taylor

Malmökrögaren som utöver flera restauranger har släppt sex kokböcker och en sjunde på gång. Gjort matlagningsprogram som sänts på Svt och TV4 i Sverige och på TV i 117 länder till. Vi fick en underhållande pratstund med Tareq i hans hem i Lomma.

Tareq Taylor
Intervju
September 2016

Tareq Taylor

Malmökrögaren som utöver flera restauranger har släppt sex kokböcker och en sjunde på gång. Gjort matlagningsprogram som sänts på Svt och TV4 i Sverige och på TV i 117 länder till. Vi fick en underhållande pratstund med Tareq i hans hem i Lomma.

Tareq Taylor
Intervju
September 2016

Tareq Taylor

Malmökrögaren som utöver flera restauranger har släppt sex kokböcker och en sjunde på gång. Gjort matlagningsprogram som sänts på Svt och TV4 i Sverige och på TV i 117 länder till. Vi fick en underhållande pratstund med Tareq i hans hem i Lomma.

Tareq Taylor
Intervju
September 2016

Tareq Taylor

Malmökrögaren som utöver flera restauranger har släppt sex kokböcker och en sjunde på gång. Gjort matlagningsprogram som sänts på Svt och TV4 i Sverige och på TV i 117 länder till. Vi fick en underhållande pratstund med Tareq i hans hem i Lomma.

Läs
Peter Skogström
Intervju
Mars 2016

Peter Skogström

Årets Kock 2006, vinnare av Kockarnas kamp 2015 och krögare på åtta restauranger. Vi fick en pratstund med Peter hemma hos familjen Skogström en eftermiddag.

Peter Skogström
Intervju
Mars 2016

Peter Skogström

Årets Kock 2006, vinnare av Kockarnas kamp 2015 och krögare på åtta restauranger. Vi fick en pratstund med Peter hemma hos familjen Skogström en eftermiddag.

Peter Skogström
Intervju
Mars 2016

Peter Skogström

Årets Kock 2006, vinnare av Kockarnas kamp 2015 och krögare på åtta restauranger. Vi fick en pratstund med Peter hemma hos familjen Skogström en eftermiddag.

Peter Skogström
Intervju
Mars 2016

Peter Skogström

Årets Kock 2006, vinnare av Kockarnas kamp 2015 och krögare på åtta restauranger. Vi fick en pratstund med Peter hemma hos familjen Skogström en eftermiddag.

Läs
Lars-Göran Håkansson
Intervju
Mars 2015

Lars-Göran Håkansson

Han började i plåtverkstan hos sin far, startade eget och förlorade allt. Idag har han bland annat mekaniska verkstäder, dentallab, gästgiveri och totalt omsätter hans bolag över en halv miljard.

Lars-Göran Håkansson
Intervju
Mars 2015

Lars-Göran Håkansson

Han började i plåtverkstan hos sin far, startade eget och förlorade allt. Idag har han bland annat mekaniska verkstäder, dentallab, gästgiveri och totalt omsätter hans bolag över en halv miljard.

Lars-Göran Håkansson
Intervju
Mars 2015

Lars-Göran Håkansson

Han började i plåtverkstan hos sin far, startade eget och förlorade allt. Idag har han bland annat mekaniska verkstäder, dentallab, gästgiveri och totalt omsätter hans bolag över en halv miljard.

Lars-Göran Håkansson
Intervju
Mars 2015

Lars-Göran Håkansson

Han började i plåtverkstan hos sin far, startade eget och förlorade allt. Idag har han bland annat mekaniska verkstäder, dentallab, gästgiveri och totalt omsätter hans bolag över en halv miljard.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.