
För lite mer än 20 år sedan lämnade Kirsten Holm de trygga etablerade hotellbarerna för att som en av de första bartenderna i Norden öppna sin egen, helt fristående, cocktailbar. Till Kirstens lilla hörn kommer man för att suga in ett stycke cocktailhistoria men även för att titta i hennes champagne-meny. En handskriven journal över hennes champagne-tillgångar, och vilken fantastisk lista det är!
Bästa tiden att besöka? När man vill suga in lite dansk cocktailhistoria i en av nordens äldsta cocktailinstitutioner.
Ved Stranden 20
För lite mer än 20 år sedan lämnade Kirsten Holm de trygga etablerade hotellbarerna för att som en av de första bartenderna i Norden öppna sin egen, helt fristående, cocktailbar. Till Kirstens lilla hörn kommer man för att suga in ett stycke cocktailhistoria men även för att titta i hennes champagne-meny. En handskriven journal över hennes champagne-tillgångar, och vilken fantastisk lista det är!
Bästa tiden att besöka? När man vill suga in lite dansk cocktailhistoria i en av nordens äldsta cocktailinstitutioner.
Ved Stranden 20

Gitarren ’Eden of Coronet’ är världens mest påkostade. Den är utsmyckad med vitt guld och 11 441 diamanter, och värderad till 2 miljoner dollar. Rekordet noterades 2015 i Hongkong där den skapats av Aaron Shum. guinnessworldrecords.com

Gitarren ’Eden of Coronet’ är världens mest påkostade. Den är utsmyckad med vitt guld och 11 441 diamanter, och värderad till 2 miljoner dollar. Rekordet noterades 2015 i Hongkong där den skapats av Aaron Shum. guinnessworldrecords.com

Gitarren ’Eden of Coronet’ är världens mest påkostade. Den är utsmyckad med vitt guld och 11 441 diamanter, och värderad till 2 miljoner dollar. Rekordet noterades 2015 i Hongkong där den skapats av Aaron Shum. guinnessworldrecords.com

Christoffer Nilsson har en bakgrund från bland annat Noma, Den Vandrette och Barr i Köpenhamn. Nu är han kökschef på Bloom in the park. Här visar Christoffer hur man lagar en rätt att imponera med.

Christoffer Nilsson har en bakgrund från bland annat Noma, Den Vandrette och Barr i Köpenhamn. Nu är han kökschef på Bloom in the park. Här visar Christoffer hur man lagar en rätt att imponera med.

Christoffer Nilsson har en bakgrund från bland annat Noma, Den Vandrette och Barr i Köpenhamn. Nu är han kökschef på Bloom in the park. Här visar Christoffer hur man lagar en rätt att imponera med.

Det var 60 år sedan. Knappt gripbart. Modet och popmusiken för 60 år sedan inspirerar fortfarande. Det tar aldrig slut, oavsett hur många nya genrer och subkulturer man uppfunnit på vägen och hur modet vandrat från det tidiga 60-talets mods över flower power och psykedelia till glam, punk, New Romantics, Britpop, miljöaktiva hipsters och nu, COUNTRY (i någon form…).

Det var 60 år sedan. Knappt gripbart. Modet och popmusiken för 60 år sedan inspirerar fortfarande. Det tar aldrig slut, oavsett hur många nya genrer och subkulturer man uppfunnit på vägen och hur modet vandrat från det tidiga 60-talets mods över flower power och psykedelia till glam, punk, New Romantics, Britpop, miljöaktiva hipsters och nu, COUNTRY (i någon form…).

Det var 60 år sedan. Knappt gripbart. Modet och popmusiken för 60 år sedan inspirerar fortfarande. Det tar aldrig slut, oavsett hur många nya genrer och subkulturer man uppfunnit på vägen och hur modet vandrat från det tidiga 60-talets mods över flower power och psykedelia till glam, punk, New Romantics, Britpop, miljöaktiva hipsters och nu, COUNTRY (i någon form…).
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö