Mark- och anläggningsföretaget Jonab, som är ett dotterbolag inom Infreakoncernen, har vunnit ett uppdrag av Malmö Stad värt 82 miljoner kronor. I Hyllie ska området ”Öster om mässan” förvandlas till en modern stadsdel med 360 bostäder, kontor, park och mötesplatser.
– Vi är både glada och stolta över förtroendet, och ser fram emot att bidra till Malmös stadsutveckling, säger Jonabs vd Gustav Giertz.
Arbetet startar under våren och väntas vara klart senast december 2026.
Mark- och anläggningsföretaget Jonab, som är ett dotterbolag inom Infreakoncernen, har vunnit ett uppdrag av Malmö Stad värt 82 miljoner kronor. I Hyllie ska området ”Öster om mässan” förvandlas till en modern stadsdel med 360 bostäder, kontor, park och mötesplatser.
– Vi är både glada och stolta över förtroendet, och ser fram emot att bidra till Malmös stadsutveckling, säger Jonabs vd Gustav Giertz.
Arbetet startar under våren och väntas vara klart senast december 2026.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.
Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.
Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.
Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö