Kafé, bar och bistro. Det tänker sig Robert Hedman, vars Cigarren på Järntorget har blivit en institution. Hans nya ställe ska öppnas bara ett stenkast därifrån.
– Lite oväntat blev jag erbjuden en lokal bredvid nya Hotel Draken. Det är en väldigt bra plats med ett fantastiskt solläge, säger Robert Hedman.
Tidigare hyste lokalen kaféet Jernet, som drevs av Folket hus. Det namnet lär få vara kvar. I övrigt är det mesta ett oskrivet blad.
– Jag ska börja med ett kafé och är öppen för att prova olika saker. Sedan låter jag allt växa fram. Jag har ingen exakt tidplan, en vacker dag så öppnar jag bara stället, konstaterar Hedman.
Kafé, bar och bistro. Det tänker sig Robert Hedman, vars Cigarren på Järntorget har blivit en institution. Hans nya ställe ska öppnas bara ett stenkast därifrån.
– Lite oväntat blev jag erbjuden en lokal bredvid nya Hotel Draken. Det är en väldigt bra plats med ett fantastiskt solläge, säger Robert Hedman.
Tidigare hyste lokalen kaféet Jernet, som drevs av Folket hus. Det namnet lär få vara kvar. I övrigt är det mesta ett oskrivet blad.
– Jag ska börja med ett kafé och är öppen för att prova olika saker. Sedan låter jag allt växa fram. Jag har ingen exakt tidplan, en vacker dag så öppnar jag bara stället, konstaterar Hedman.
Siffror och statistik om fotboll i huvudsak, fast också andra siffror om tv-tittande, pengar och andra sporter.
Siffror och statistik om fotboll i huvudsak, fast också andra siffror om tv-tittande, pengar och andra sporter.
Siffror och statistik om fotboll i huvudsak, fast också andra siffror om tv-tittande, pengar och andra sporter.
Tryffel finns som vit (Tuber magnatum), även kallad Albatryffel eller Piemontesertryffel, men även som svart (Tuber melanosporum). Tryffeln, som liknar svampen i dess näringskomposition, är vanligtvis ganska rik på mineraler och vitaminer. Som mineraler har det kalium, fosfor, jod, selen, järn, kalcium, magnesium och svavel samt C-vitamin. Den har fibrer och vegetabiliska proteiner, och har låg fetthalt och är fri från kolesterol. Tryffel trivs i kalkrik jord och växer ofta i anslutning till ek eller hassel.
Tryffel finns som vit (Tuber magnatum), även kallad Albatryffel eller Piemontesertryffel, men även som svart (Tuber melanosporum). Tryffeln, som liknar svampen i dess näringskomposition, är vanligtvis ganska rik på mineraler och vitaminer. Som mineraler har det kalium, fosfor, jod, selen, järn, kalcium, magnesium och svavel samt C-vitamin. Den har fibrer och vegetabiliska proteiner, och har låg fetthalt och är fri från kolesterol. Tryffel trivs i kalkrik jord och växer ofta i anslutning till ek eller hassel.
Tryffel finns som vit (Tuber magnatum), även kallad Albatryffel eller Piemontesertryffel, men även som svart (Tuber melanosporum). Tryffeln, som liknar svampen i dess näringskomposition, är vanligtvis ganska rik på mineraler och vitaminer. Som mineraler har det kalium, fosfor, jod, selen, järn, kalcium, magnesium och svavel samt C-vitamin. Den har fibrer och vegetabiliska proteiner, och har låg fetthalt och är fri från kolesterol. Tryffel trivs i kalkrik jord och växer ofta i anslutning till ek eller hassel.
Douglas är ny Headchef för Göteborgsfamiljens restauranger på Skanstorget, bland andra Skanshof. Douglas startade som lärling under Bengt Sjöström och Leif Mannerström på Sjömagasinet. Som medlem i Culinary team Gothenburg west har han ett VM-guld, tre VM-silver och 4 OS-silver. Här visar Douglas hur man lagar Boeuf Bourguignon på svensk oxkind, tryffelpuré, rökt sidfläsk, höstsvamp, picklad och karamelliserad lök hemma.
Douglas är ny Headchef för Göteborgsfamiljens restauranger på Skanstorget, bland andra Skanshof. Douglas startade som lärling under Bengt Sjöström och Leif Mannerström på Sjömagasinet. Som medlem i Culinary team Gothenburg west har han ett VM-guld, tre VM-silver och 4 OS-silver. Här visar Douglas hur man lagar Boeuf Bourguignon på svensk oxkind, tryffelpuré, rökt sidfläsk, höstsvamp, picklad och karamelliserad lök hemma.
Douglas är ny Headchef för Göteborgsfamiljens restauranger på Skanstorget, bland andra Skanshof. Douglas startade som lärling under Bengt Sjöström och Leif Mannerström på Sjömagasinet. Som medlem i Culinary team Gothenburg west har han ett VM-guld, tre VM-silver och 4 OS-silver. Här visar Douglas hur man lagar Boeuf Bourguignon på svensk oxkind, tryffelpuré, rökt sidfläsk, höstsvamp, picklad och karamelliserad lök hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö