
Nordens två största kedjor inom jakt och sportfiske, Jaktia och Interjakt, går ihop och bildar Burdock Outdoor Group. Koncernen får sitt huvudkontor i Nääs Fabriker utanför Göteborg.
– Det är något som kommer att gynna alla – såväl kunder och franchisetagare som leverantörer och partners, säger Lars Martinsson på Jaktia Group och Hans Petter Semmelmann på Interjakt Group i ett gemensamt uttalande.
Efter sammanslagningen består det nya bolaget av 170 butiker med en kombinerad omsättning på drygt 2 miljarder kronor.
Nordens två största kedjor inom jakt och sportfiske, Jaktia och Interjakt, går ihop och bildar Burdock Outdoor Group. Koncernen får sitt huvudkontor i Nääs Fabriker utanför Göteborg.
– Det är något som kommer att gynna alla – såväl kunder och franchisetagare som leverantörer och partners, säger Lars Martinsson på Jaktia Group och Hans Petter Semmelmann på Interjakt Group i ett gemensamt uttalande.
Efter sammanslagningen består det nya bolaget av 170 butiker med en kombinerad omsättning på drygt 2 miljarder kronor.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö