
Perfetto fyller sista mathubben på Kronprinsen. Perfetto kommer att servera genuin italiensk mat – det blir pasta, pizza, antipasto och efterrätter.
Sedan invigningen av restaurangtorget på Kronprinsen hösten 2023, har Kronprinsens utbud successivt vuxit med fler hyresgäster och Perfetto är den sista pusselbiten – i slutet av mars öppnar de upp.
– Vi är såklart jätteglada för att Perfetto blir en del av Kronprinsen. Konceptet adderar till helhetsupplevelsen och det tror jag alla drar nytta av, säger Thomas Persson, head of commercial letting på Heimstaden.
Det är Hamid Tawana, som sedan tidigare driver Poké Poké på både Djäknegatan och på Kronprinsen, som nu tillsammans med sin bror öppnar ytterligare en restaurang inne på köpcentret.
– Det finns inte mycket av det äkta italienska köket i just Malmö och jag vill gärna ta fram så bra mat som möjligt med äkta italienska varor samt komma det italienska köket nära, säger han.
Perfetto fyller sista mathubben på Kronprinsen. Perfetto kommer att servera genuin italiensk mat – det blir pasta, pizza, antipasto och efterrätter.
Sedan invigningen av restaurangtorget på Kronprinsen hösten 2023, har Kronprinsens utbud successivt vuxit med fler hyresgäster och Perfetto är den sista pusselbiten – i slutet av mars öppnar de upp.
– Vi är såklart jätteglada för att Perfetto blir en del av Kronprinsen. Konceptet adderar till helhetsupplevelsen och det tror jag alla drar nytta av, säger Thomas Persson, head of commercial letting på Heimstaden.
Det är Hamid Tawana, som sedan tidigare driver Poké Poké på både Djäknegatan och på Kronprinsen, som nu tillsammans med sin bror öppnar ytterligare en restaurang inne på köpcentret.
– Det finns inte mycket av det äkta italienska köket i just Malmö och jag vill gärna ta fram så bra mat som möjligt med äkta italienska varor samt komma det italienska köket nära, säger han.

Den 25 september 2010 bakades den största pumpapajen vid New Bremen Pumpkinfest i Ohio. Pajen vägde 1 678 kilo och hade en diameter på 6 meter. Själva pajskalet gjordes av 440 plåtar deg. Fyllningen bestod av konserverad pumpa, kondenserad mjölk, ägg, socker, salt, kanel och pumpkin spice (kryddmix som liknar pepparkakskrydda).

Den 25 september 2010 bakades den största pumpapajen vid New Bremen Pumpkinfest i Ohio. Pajen vägde 1 678 kilo och hade en diameter på 6 meter. Själva pajskalet gjordes av 440 plåtar deg. Fyllningen bestod av konserverad pumpa, kondenserad mjölk, ägg, socker, salt, kanel och pumpkin spice (kryddmix som liknar pepparkakskrydda).

Den 25 september 2010 bakades den största pumpapajen vid New Bremen Pumpkinfest i Ohio. Pajen vägde 1 678 kilo och hade en diameter på 6 meter. Själva pajskalet gjordes av 440 plåtar deg. Fyllningen bestod av konserverad pumpa, kondenserad mjölk, ägg, socker, salt, kanel och pumpkin spice (kryddmix som liknar pepparkakskrydda).

Ingen penis, ingen fisk. Gaebul (Urechis unicinctus) är en havslevande skedmask som finns i Bohai-havet utanför Peking. Ett populärt snacks i Sydkorea, där man äter den rå efter att ha skurit av ändarna och rensat ut innehållet. Visuellt ser det ut som bläckfiskringar när den är skuren i remsor.

Ingen penis, ingen fisk. Gaebul (Urechis unicinctus) är en havslevande skedmask som finns i Bohai-havet utanför Peking. Ett populärt snacks i Sydkorea, där man äter den rå efter att ha skurit av ändarna och rensat ut innehållet. Visuellt ser det ut som bläckfiskringar när den är skuren i remsor.

Ingen penis, ingen fisk. Gaebul (Urechis unicinctus) är en havslevande skedmask som finns i Bohai-havet utanför Peking. Ett populärt snacks i Sydkorea, där man äter den rå efter att ha skurit av ändarna och rensat ut innehållet. Visuellt ser det ut som bläckfiskringar när den är skuren i remsor.

Nu är äntligen hösten här och med den massor av högtider. Traditioner för oss samman och vi får en anledning att äta gott, minnas och träffas. De flesta högtider har såväl kulturella som religiösa rötter och blandas ihop till ett sammelsurium av godsaker på bordet. Jag älskar högtider. Men inte bara de svenska.

Nu är äntligen hösten här och med den massor av högtider. Traditioner för oss samman och vi får en anledning att äta gott, minnas och träffas. De flesta högtider har såväl kulturella som religiösa rötter och blandas ihop till ett sammelsurium av godsaker på bordet. Jag älskar högtider. Men inte bara de svenska.

Nu är äntligen hösten här och med den massor av högtider. Traditioner för oss samman och vi får en anledning att äta gott, minnas och träffas. De flesta högtider har såväl kulturella som religiösa rötter och blandas ihop till ett sammelsurium av godsaker på bordet. Jag älskar högtider. Men inte bara de svenska.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö