Italienskt på Kronprinsens mattorg

Nyöppnat
April 2024
Italienskt på Kronprinsens mattorg

Fakta

Perfetto fyller sista mathubben på Kronprinsen. Perfetto kommer att servera genuin italiensk mat – det blir pasta, pizza, antipasto och efterrätter.
 Sedan invigningen av restaurangtorget på Kronprinsen hösten 2023, har Kronprinsens utbud successivt vuxit med fler hyresgäster och Perfetto är den sista pusselbiten – i slutet av mars öppnar de upp.
 – Vi är såklart jätteglada för att Perfetto blir en del av Kronprinsen. Konceptet adderar till helhetsupplevelsen och det tror jag alla drar nytta av, säger Thomas Persson, head of commercial letting på Heimstaden.
 Det är Hamid Tawana, som sedan tidigare driver Poké Poké på både Djäknegatan och på Kronprinsen, som nu tillsammans med sin bror öppnar ytterligare en restaurang inne på köpcentret.
 – Det finns inte mycket av det äkta italienska köket i just Malmö och jag vill gärna ta fram så bra mat som möjligt med äkta italienska varor samt komma det italienska köket nära, säger han.

Perfetto fyller sista mathubben på Kronprinsen. Perfetto kommer att servera genuin italiensk mat – det blir pasta, pizza, antipasto och efterrätter.
 Sedan invigningen av restaurangtorget på Kronprinsen hösten 2023, har Kronprinsens utbud successivt vuxit med fler hyresgäster och Perfetto är den sista pusselbiten – i slutet av mars öppnar de upp.
 – Vi är såklart jätteglada för att Perfetto blir en del av Kronprinsen. Konceptet adderar till helhetsupplevelsen och det tror jag alla drar nytta av, säger Thomas Persson, head of commercial letting på Heimstaden.
 Det är Hamid Tawana, som sedan tidigare driver Poké Poké på både Djäknegatan och på Kronprinsen, som nu tillsammans med sin bror öppnar ytterligare en restaurang inne på köpcentret.
 – Det finns inte mycket av det äkta italienska köket i just Malmö och jag vill gärna ta fram så bra mat som möjligt med äkta italienska varor samt komma det italienska köket nära, säger han.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/italienskt-pa-kronprinsens-mattorg

Fler artiklar

Läs
Byhaven
Mat & Dryck
Juni 2025

Byhaven

En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.

Byhaven
Mat & Dryck
Juni 2025

Byhaven

En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.

Byhaven
Mat & Dryck
Juni 2025

Byhaven

En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.

Byhaven
Mat & Dryck
Juni 2025

Byhaven

En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.

Läs
BaneGaarden
Mat & Dryck
Juni 2025

BaneGaarden

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

BaneGaarden
Mat & Dryck
Juni 2025

BaneGaarden

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

BaneGaarden
Mat & Dryck
Juni 2025

BaneGaarden

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

BaneGaarden
Mat & Dryck
Juni 2025

BaneGaarden

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

Läs
Värdefulla knölar från Bjäre
Mat & Dryck
Juni 2025

Värdefulla knölar från Bjäre

Rekordförsäljningen av svensk färskpotatis noterades den 13 maj 2024, då den första frilandsodlade skörden såldes för 2 500 kronor per kilo. Potatisen (av sorten Swift) skördades i Mäsinge på Bjärehalvön av odlarna Camilla och Arnold Ebbesson.

Värdefulla knölar från Bjäre
Mat & Dryck
Juni 2025

Värdefulla knölar från Bjäre

Rekordförsäljningen av svensk färskpotatis noterades den 13 maj 2024, då den första frilandsodlade skörden såldes för 2 500 kronor per kilo. Potatisen (av sorten Swift) skördades i Mäsinge på Bjärehalvön av odlarna Camilla och Arnold Ebbesson.

Värdefulla knölar från Bjäre
Mat & Dryck
Juni 2025

Värdefulla knölar från Bjäre

Rekordförsäljningen av svensk färskpotatis noterades den 13 maj 2024, då den första frilandsodlade skörden såldes för 2 500 kronor per kilo. Potatisen (av sorten Swift) skördades i Mäsinge på Bjärehalvön av odlarna Camilla och Arnold Ebbesson.

Värdefulla knölar från Bjäre
Mat & Dryck
Juni 2025

Värdefulla knölar från Bjäre

Rekordförsäljningen av svensk färskpotatis noterades den 13 maj 2024, då den första frilandsodlade skörden såldes för 2 500 kronor per kilo. Potatisen (av sorten Swift) skördades i Mäsinge på Bjärehalvön av odlarna Camilla och Arnold Ebbesson.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.