
Nu har den nya vinbaren Cicchetti i Hyllie slagit upp sina portar. Restaurangen håller öppet från lunch till sena kvällen och menyn domineras av klassiska italienska mackor, charkbricka, sallader, pasta och tapas.
– På kvällstid njuter gästerna med gott sällskap, delar en flaska vin och tar gärna in några cicchetti vilka kan beskrivas som italiensk tapas. När man besöker oss möts man av ett härligt sorl och smaker och en känsla av det genuina Italien, säger ägarna Christoffer Riikonen och Johan Brattström.
Nu har den nya vinbaren Cicchetti i Hyllie slagit upp sina portar. Restaurangen håller öppet från lunch till sena kvällen och menyn domineras av klassiska italienska mackor, charkbricka, sallader, pasta och tapas.
– På kvällstid njuter gästerna med gott sällskap, delar en flaska vin och tar gärna in några cicchetti vilka kan beskrivas som italiensk tapas. När man besöker oss möts man av ett härligt sorl och smaker och en känsla av det genuina Italien, säger ägarna Christoffer Riikonen och Johan Brattström.

Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.

Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.

Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö