
Butikskedjan Intimissimi satsar på bland annat underkläder, pyjamasar och badkläder och har fått draghjälp av ambassadören Bianca Ingrosso.
– Vi är stolta över att öppna en Intimissimi flagship store i Femmans mest prestigefyllda läge, konstaterar Manuel Scarfone, country manager Sverige för Calzedonia.
Den nya butiken ersätter den befintliga och blir nästan dubbelt så stor. Den får ett mycket centralt läge vid köpcentrumets huvudentré i gatuplan.
Den italienska koncernen Calzedonia har stora planer för etableringar i landet. Fram till 2025 planerar man 50 nya butiker.
Butikskedjan Intimissimi satsar på bland annat underkläder, pyjamasar och badkläder och har fått draghjälp av ambassadören Bianca Ingrosso.
– Vi är stolta över att öppna en Intimissimi flagship store i Femmans mest prestigefyllda läge, konstaterar Manuel Scarfone, country manager Sverige för Calzedonia.
Den nya butiken ersätter den befintliga och blir nästan dubbelt så stor. Den får ett mycket centralt läge vid köpcentrumets huvudentré i gatuplan.
Den italienska koncernen Calzedonia har stora planer för etableringar i landet. Fram till 2025 planerar man 50 nya butiker.

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.

Sichuanpeppar är inte besläktad med chili eller svartpeppar, utan kallas peppar för att den är skarp i smaken. Och Sichuan för att den kommer från Sichuanregionen. Egentligen är den närmre släkt med citrusfrukterna såsom apelsin och citron. Pepparn är ytterhöljet av en liten frukt från bland annat kinesiskt pepparträd (Zanthoxylum simulans). Skulle man hitta hela torkade frukter i butik behöver kärnorna rensas bort. Sichuanpeppar passar bra tillsammans med andra kryddor som ingefära, koriander, chili, stjärnanis, kanel, nejlikor, fänkål och persilja. Dessutom ingår Sichuanpeppar i kryddblandningen femkrydda.

Sichuanpeppar är inte besläktad med chili eller svartpeppar, utan kallas peppar för att den är skarp i smaken. Och Sichuan för att den kommer från Sichuanregionen. Egentligen är den närmre släkt med citrusfrukterna såsom apelsin och citron. Pepparn är ytterhöljet av en liten frukt från bland annat kinesiskt pepparträd (Zanthoxylum simulans). Skulle man hitta hela torkade frukter i butik behöver kärnorna rensas bort. Sichuanpeppar passar bra tillsammans med andra kryddor som ingefära, koriander, chili, stjärnanis, kanel, nejlikor, fänkål och persilja. Dessutom ingår Sichuanpeppar i kryddblandningen femkrydda.

Sichuanpeppar är inte besläktad med chili eller svartpeppar, utan kallas peppar för att den är skarp i smaken. Och Sichuan för att den kommer från Sichuanregionen. Egentligen är den närmre släkt med citrusfrukterna såsom apelsin och citron. Pepparn är ytterhöljet av en liten frukt från bland annat kinesiskt pepparträd (Zanthoxylum simulans). Skulle man hitta hela torkade frukter i butik behöver kärnorna rensas bort. Sichuanpeppar passar bra tillsammans med andra kryddor som ingefära, koriander, chili, stjärnanis, kanel, nejlikor, fänkål och persilja. Dessutom ingår Sichuanpeppar i kryddblandningen femkrydda.

Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.

Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.

Niklas Wernerheim är kökschef och delägare i Papi på Malmö Saluhall och har ett förflutet på bland annat PM och Vänner, Häckeberga slott, och även från Grand Hotel Villa Serbelloni och Ristorante Uliassi i Italien. Här visar Niklas hur man enkelt lyckas med en höstig pasta hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö