Old Tom Indoor Golf öppnar den 23 september på Kompanigatan 29 i Vellinge, och riktar sig till ung som gammal, nybörjare som erfaren, där det gemensamma intresset är att kunna golfa året runt. Det äkta paret Mats och Annica Molander ligger bakom verksamheten.
– Alla som vill kan enkelt komma och träna eller spela golf hela året under perfekta förutsättningar, och utan att slå bort någon boll! Det finns ingen liknande anläggning i Vellinge kommun och vi har nu hittat en perfekt lokal, så med tanke på det mycket stora golfintresset i och kring kommunen bestämde vi oss för att vi kör, säger Annica Molander.
Det nya stället erbjuder sex stycken golfsimulatorer där en radar mäter golfsvingen och utövaren ser var bollen hamnar.
– Det finns möjlighet att spela upp till fyra personer samtidigt per bana, och det finns en skön soffa samt ett bord i varje bås där de som inte spelar kan sitta och vänta och umgås under tiden. Samtidigt som du tränar på dina slag och spelar på flera av världens främsta banor blir det även en social upplevelse, säger Annica Molander.
Old Tom Indoor Golf öppnar den 23 september på Kompanigatan 29 i Vellinge, och riktar sig till ung som gammal, nybörjare som erfaren, där det gemensamma intresset är att kunna golfa året runt. Det äkta paret Mats och Annica Molander ligger bakom verksamheten.
– Alla som vill kan enkelt komma och träna eller spela golf hela året under perfekta förutsättningar, och utan att slå bort någon boll! Det finns ingen liknande anläggning i Vellinge kommun och vi har nu hittat en perfekt lokal, så med tanke på det mycket stora golfintresset i och kring kommunen bestämde vi oss för att vi kör, säger Annica Molander.
Det nya stället erbjuder sex stycken golfsimulatorer där en radar mäter golfsvingen och utövaren ser var bollen hamnar.
– Det finns möjlighet att spela upp till fyra personer samtidigt per bana, och det finns en skön soffa samt ett bord i varje bås där de som inte spelar kan sitta och vänta och umgås under tiden. Samtidigt som du tränar på dina slag och spelar på flera av världens främsta banor blir det även en social upplevelse, säger Annica Molander.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Här beställer man ett glas från en handskriven lista på naturviner, ofta tyskt eller österrikiskt, ibland orange. Personalen guidar, aldrig mästrar. Inne doftar det av trä och krita, men på sommaren sitter gästerna utanför, på kajkanten, med benen dinglande över vattnet. Inga stora rätter – kanske sardiner på burk, lite bröd och smör – men det är vinet som styr upplevelsen.
Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.
Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.
Har man grill med lock kan man gratinera ostron i grillen. Eller i pizzaugn för den delen. Outset har en gjutjärnsform med gropar för ostronen. Såklart kan man göra boveteplättar och annat i den också.
Mitt på Refshaleøen ligger Reffen – en industriell labyrint av färgglada containrar och doftande matstånd. Här samsas thailändsk curry med argentinsk grill och veganska burgare. Lokala mikrobrygder serveras i återanvändbara plastglas, och borden är grova träskivor på ölbackar. Soliga dagar fylls bryggorna av folk som badar, lyssnar på DJ:s och njuter av en stadsutsikt som känns långt bort.
Mitt på Refshaleøen ligger Reffen – en industriell labyrint av färgglada containrar och doftande matstånd. Här samsas thailändsk curry med argentinsk grill och veganska burgare. Lokala mikrobrygder serveras i återanvändbara plastglas, och borden är grova träskivor på ölbackar. Soliga dagar fylls bryggorna av folk som badar, lyssnar på DJ:s och njuter av en stadsutsikt som känns långt bort.
Mitt på Refshaleøen ligger Reffen – en industriell labyrint av färgglada containrar och doftande matstånd. Här samsas thailändsk curry med argentinsk grill och veganska burgare. Lokala mikrobrygder serveras i återanvändbara plastglas, och borden är grova träskivor på ölbackar. Soliga dagar fylls bryggorna av folk som badar, lyssnar på DJ:s och njuter av en stadsutsikt som känns långt bort.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö