Old Tom Indoor Golf öppnar den 23 september på Kompanigatan 29 i Vellinge, och riktar sig till ung som gammal, nybörjare som erfaren, där det gemensamma intresset är att kunna golfa året runt. Det äkta paret Mats och Annica Molander ligger bakom verksamheten.
– Alla som vill kan enkelt komma och träna eller spela golf hela året under perfekta förutsättningar, och utan att slå bort någon boll! Det finns ingen liknande anläggning i Vellinge kommun och vi har nu hittat en perfekt lokal, så med tanke på det mycket stora golfintresset i och kring kommunen bestämde vi oss för att vi kör, säger Annica Molander.
Det nya stället erbjuder sex stycken golfsimulatorer där en radar mäter golfsvingen och utövaren ser var bollen hamnar.
– Det finns möjlighet att spela upp till fyra personer samtidigt per bana, och det finns en skön soffa samt ett bord i varje bås där de som inte spelar kan sitta och vänta och umgås under tiden. Samtidigt som du tränar på dina slag och spelar på flera av världens främsta banor blir det även en social upplevelse, säger Annica Molander.
Old Tom Indoor Golf öppnar den 23 september på Kompanigatan 29 i Vellinge, och riktar sig till ung som gammal, nybörjare som erfaren, där det gemensamma intresset är att kunna golfa året runt. Det äkta paret Mats och Annica Molander ligger bakom verksamheten.
– Alla som vill kan enkelt komma och träna eller spela golf hela året under perfekta förutsättningar, och utan att slå bort någon boll! Det finns ingen liknande anläggning i Vellinge kommun och vi har nu hittat en perfekt lokal, så med tanke på det mycket stora golfintresset i och kring kommunen bestämde vi oss för att vi kör, säger Annica Molander.
Det nya stället erbjuder sex stycken golfsimulatorer där en radar mäter golfsvingen och utövaren ser var bollen hamnar.
– Det finns möjlighet att spela upp till fyra personer samtidigt per bana, och det finns en skön soffa samt ett bord i varje bås där de som inte spelar kan sitta och vänta och umgås under tiden. Samtidigt som du tränar på dina slag och spelar på flera av världens främsta banor blir det även en social upplevelse, säger Annica Molander.
Medicinteknikbolaget Sectra stärker sin position i vården genom ett nytt avtal med Västra Götalandsregionen. Regionen, som redan använder Sectras lösning för radiologi, inför nu bolagets digitala system även för patologi – granskning av vävnadsprover. Med digitala bilder, istället för fysiska glas som granskas i mikroskop, kan patologer arbeta snabbare, även på distans. – Sectras lösning kommer att hjälpa oss att spara värdefull tid, underlätta samarbeten och i slutändan gynna både läkare och patienter, säger Jan Siarov, sektionschef och patolog.
Medicinteknikbolaget Sectra stärker sin position i vården genom ett nytt avtal med Västra Götalandsregionen. Regionen, som redan använder Sectras lösning för radiologi, inför nu bolagets digitala system även för patologi – granskning av vävnadsprover. Med digitala bilder, istället för fysiska glas som granskas i mikroskop, kan patologer arbeta snabbare, även på distans. – Sectras lösning kommer att hjälpa oss att spara värdefull tid, underlätta samarbeten och i slutändan gynna både läkare och patienter, säger Jan Siarov, sektionschef och patolog.
Medicinteknikbolaget Sectra stärker sin position i vården genom ett nytt avtal med Västra Götalandsregionen. Regionen, som redan använder Sectras lösning för radiologi, inför nu bolagets digitala system även för patologi – granskning av vävnadsprover. Med digitala bilder, istället för fysiska glas som granskas i mikroskop, kan patologer arbeta snabbare, även på distans. – Sectras lösning kommer att hjälpa oss att spara värdefull tid, underlätta samarbeten och i slutändan gynna både läkare och patienter, säger Jan Siarov, sektionschef och patolog.
Fläsksida är grisens magparti bestående av hud (svål), hudfett (späck), bakre delen av revbenen (tunna revbenen) och muskler (kött). Fläsksida säljs vanligtvis rak- skuren med svål och fettkappa, med eller utan ben. Generellt sett har fläsksida större andel fett än kött. Bland annat görs sidfläsk och bacon av fläsksidan.
Fläsksida är grisens magparti bestående av hud (svål), hudfett (späck), bakre delen av revbenen (tunna revbenen) och muskler (kött). Fläsksida säljs vanligtvis rak- skuren med svål och fettkappa, med eller utan ben. Generellt sett har fläsksida större andel fett än kött. Bland annat görs sidfläsk och bacon av fläsksidan.
Fläsksida är grisens magparti bestående av hud (svål), hudfett (späck), bakre delen av revbenen (tunna revbenen) och muskler (kött). Fläsksida säljs vanligtvis rak- skuren med svål och fettkappa, med eller utan ben. Generellt sett har fläsksida större andel fett än kött. Bland annat görs sidfläsk och bacon av fläsksidan.
Designkonceptet för en ny bro över Göta älv har fått politiskt klartecken. Planerna skulle innebära att en cirka 400 meter lång gång- och cykelbro byggs mellan Packhuskajen på södra sidan och Hugo Hammars kaj på Lindholmen. Den öppningsbara bron planeras ha ska ha en minsta farledsbredd på 30 meter och en segelfri höjd på 5,5 meter. Bron är tänkt att stå klar om åtta år men bygget är beroende av miljötillstånd och vattendom.
Designkonceptet för en ny bro över Göta älv har fått politiskt klartecken. Planerna skulle innebära att en cirka 400 meter lång gång- och cykelbro byggs mellan Packhuskajen på södra sidan och Hugo Hammars kaj på Lindholmen. Den öppningsbara bron planeras ha ska ha en minsta farledsbredd på 30 meter och en segelfri höjd på 5,5 meter. Bron är tänkt att stå klar om åtta år men bygget är beroende av miljötillstånd och vattendom.
Designkonceptet för en ny bro över Göta älv har fått politiskt klartecken. Planerna skulle innebära att en cirka 400 meter lång gång- och cykelbro byggs mellan Packhuskajen på södra sidan och Hugo Hammars kaj på Lindholmen. Den öppningsbara bron planeras ha ska ha en minsta farledsbredd på 30 meter och en segelfri höjd på 5,5 meter. Bron är tänkt att stå klar om åtta år men bygget är beroende av miljötillstånd och vattendom.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö