
1982 köpte Behcet Yuksel en pizzeria i Högsbohöjd, vilken skulle bli startskottet för kedjan I Love Pizza.
– När han tog över en pizzeria till ville vi bröder göra något roligt av den. Så vi startade I Love Pizza 2010, berättar sonen Jonny Yuksel.
I dag har familjen tio restauranger, i huvudsak i Göteborg men även i Kungsbacka, Mölnlycke och Kungälv samt en på Gotland. Det senaste tillskottet öppnas i Nya Hovås i mitten av december.
– Den är en klassisk pizzeria, som alla våra ställen. Vi jobbar med bra råvaror i en trevlig miljö och har även kebab och sallader, summerar Jonny Yuksel.
1982 köpte Behcet Yuksel en pizzeria i Högsbohöjd, vilken skulle bli startskottet för kedjan I Love Pizza.
– När han tog över en pizzeria till ville vi bröder göra något roligt av den. Så vi startade I Love Pizza 2010, berättar sonen Jonny Yuksel.
I dag har familjen tio restauranger, i huvudsak i Göteborg men även i Kungsbacka, Mölnlycke och Kungälv samt en på Gotland. Det senaste tillskottet öppnas i Nya Hovås i mitten av december.
– Den är en klassisk pizzeria, som alla våra ställen. Vi jobbar med bra råvaror i en trevlig miljö och har även kebab och sallader, summerar Jonny Yuksel.

Lundabaserade Intuicell har tagit fram Luna, en robothund som kan lära och anpassa sig på egen hand genom ett digitalt nervsystem. Företaget beskriver det som ett genombrott, där roboten själv fattar beslut och agerar, utan förträning eller stora datamängder. – Det vi har byggt är den första mjukvaran som gör att vilken maskin som helst kan lära sig som en människa eller ett djur, säger vd Viktor Luthman till Reuters. Tekniken väntas bana väg för autonoma robotar i utmanande miljöer, som rymden, djuphavet och katastrofområden.

Lundabaserade Intuicell har tagit fram Luna, en robothund som kan lära och anpassa sig på egen hand genom ett digitalt nervsystem. Företaget beskriver det som ett genombrott, där roboten själv fattar beslut och agerar, utan förträning eller stora datamängder. – Det vi har byggt är den första mjukvaran som gör att vilken maskin som helst kan lära sig som en människa eller ett djur, säger vd Viktor Luthman till Reuters. Tekniken väntas bana väg för autonoma robotar i utmanande miljöer, som rymden, djuphavet och katastrofområden.

Lundabaserade Intuicell har tagit fram Luna, en robothund som kan lära och anpassa sig på egen hand genom ett digitalt nervsystem. Företaget beskriver det som ett genombrott, där roboten själv fattar beslut och agerar, utan förträning eller stora datamängder. – Det vi har byggt är den första mjukvaran som gör att vilken maskin som helst kan lära sig som en människa eller ett djur, säger vd Viktor Luthman till Reuters. Tekniken väntas bana väg för autonoma robotar i utmanande miljöer, som rymden, djuphavet och katastrofområden.

I den framväxande Lundastadsdelen Västerbro planeras nu totalt 127 nya lägenheter i den blivande bostadsrättsföreningen Fabrikören. I projektets första etapp byggs 62 bostäder i storlekar från ettor till femrummare, med 32 till 119 kvadratmeter boyta, samlade i en U-formad huskropp. Lägenheterna får egen uteplats eller balkong. Inflyttning i den första etappen beräknas kunna ske hösten 2027.

I den framväxande Lundastadsdelen Västerbro planeras nu totalt 127 nya lägenheter i den blivande bostadsrättsföreningen Fabrikören. I projektets första etapp byggs 62 bostäder i storlekar från ettor till femrummare, med 32 till 119 kvadratmeter boyta, samlade i en U-formad huskropp. Lägenheterna får egen uteplats eller balkong. Inflyttning i den första etappen beräknas kunna ske hösten 2027.

I den framväxande Lundastadsdelen Västerbro planeras nu totalt 127 nya lägenheter i den blivande bostadsrättsföreningen Fabrikören. I projektets första etapp byggs 62 bostäder i storlekar från ettor till femrummare, med 32 till 119 kvadratmeter boyta, samlade i en U-formad huskropp. Lägenheterna får egen uteplats eller balkong. Inflyttning i den första etappen beräknas kunna ske hösten 2027.

Takbaren på Hotel Sanders är liten men genomtänkt. Här serveras klassiska cocktails – Negroni, Gimlet, Manhattan – med tydlig hand och egen twist. Några få viner på glas, en kort meny med snacks: saltmandlar, grillad aubergine, ceviche. Allt presenteras utan åthävor. Utsikten sträcker sig mot taken vid Kongens Nytorv, men det är inramningen som gör det – rottingmöbler, gröna växter och tystnad.

Takbaren på Hotel Sanders är liten men genomtänkt. Här serveras klassiska cocktails – Negroni, Gimlet, Manhattan – med tydlig hand och egen twist. Några få viner på glas, en kort meny med snacks: saltmandlar, grillad aubergine, ceviche. Allt presenteras utan åthävor. Utsikten sträcker sig mot taken vid Kongens Nytorv, men det är inramningen som gör det – rottingmöbler, gröna växter och tystnad.

Takbaren på Hotel Sanders är liten men genomtänkt. Här serveras klassiska cocktails – Negroni, Gimlet, Manhattan – med tydlig hand och egen twist. Några få viner på glas, en kort meny med snacks: saltmandlar, grillad aubergine, ceviche. Allt presenteras utan åthävor. Utsikten sträcker sig mot taken vid Kongens Nytorv, men det är inramningen som gör det – rottingmöbler, gröna växter och tystnad.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö