1982 köpte Behcet Yuksel en pizzeria i Högsbohöjd, vilken skulle bli startskottet för kedjan I Love Pizza.
– När han tog över en pizzeria till ville vi bröder göra något roligt av den. Så vi startade I Love Pizza 2010, berättar sonen Jonny Yuksel.
I dag har familjen tio restauranger, i huvudsak i Göteborg men även i Kungsbacka, Mölnlycke och Kungälv samt en på Gotland. Det senaste tillskottet öppnas i Nya Hovås i mitten av december.
– Den är en klassisk pizzeria, som alla våra ställen. Vi jobbar med bra råvaror i en trevlig miljö och har även kebab och sallader, summerar Jonny Yuksel.
1982 köpte Behcet Yuksel en pizzeria i Högsbohöjd, vilken skulle bli startskottet för kedjan I Love Pizza.
– När han tog över en pizzeria till ville vi bröder göra något roligt av den. Så vi startade I Love Pizza 2010, berättar sonen Jonny Yuksel.
I dag har familjen tio restauranger, i huvudsak i Göteborg men även i Kungsbacka, Mölnlycke och Kungälv samt en på Gotland. Det senaste tillskottet öppnas i Nya Hovås i mitten av december.
– Den är en klassisk pizzeria, som alla våra ställen. Vi jobbar med bra råvaror i en trevlig miljö och har även kebab och sallader, summerar Jonny Yuksel.
I det gamla tullhuset hittar du inte mindre än sju olika restauranger och kan inmundiga på latinamerikanska heta smaker på Sonora, sushi och japanskt på Dang Dang, en restaurang som fokuserar helt på råbiff, Projekt Raw, och argetinska kötträtter på Patagonia Grill liksom vegetariskt på Solveigh. Ja du kan även slå dig ner på chefs table hos Al Dente och se när kockarna slungar pasta. Om sommaren öppnar terassen vid havet upp. Boka bord! Nordre Toldbod 18-24
I det gamla tullhuset hittar du inte mindre än sju olika restauranger och kan inmundiga på latinamerikanska heta smaker på Sonora, sushi och japanskt på Dang Dang, en restaurang som fokuserar helt på råbiff, Projekt Raw, och argetinska kötträtter på Patagonia Grill liksom vegetariskt på Solveigh. Ja du kan även slå dig ner på chefs table hos Al Dente och se när kockarna slungar pasta. Om sommaren öppnar terassen vid havet upp. Boka bord! Nordre Toldbod 18-24
I det gamla tullhuset hittar du inte mindre än sju olika restauranger och kan inmundiga på latinamerikanska heta smaker på Sonora, sushi och japanskt på Dang Dang, en restaurang som fokuserar helt på råbiff, Projekt Raw, och argetinska kötträtter på Patagonia Grill liksom vegetariskt på Solveigh. Ja du kan även slå dig ner på chefs table hos Al Dente och se när kockarna slungar pasta. Om sommaren öppnar terassen vid havet upp. Boka bord! Nordre Toldbod 18-24
Jag har ett bankande hjärta för italienska kolhydrater, och Köpenhamn är en riktigt bra Italiensk matstad. På riktigt charmigt läge intill vattnet och små segelbåtar i stadskanalen som går in i Christianshavn huserar ännu en, belägen i en gammal bilverkstad i gyllene gult. Gå loss på antipasti som polenta och burrata med mynta och aubergine. Hemgjord pasta och risotto och osttallrikar förstås. Bravo! Wilders Plads 9b
Jag har ett bankande hjärta för italienska kolhydrater, och Köpenhamn är en riktigt bra Italiensk matstad. På riktigt charmigt läge intill vattnet och små segelbåtar i stadskanalen som går in i Christianshavn huserar ännu en, belägen i en gammal bilverkstad i gyllene gult. Gå loss på antipasti som polenta och burrata med mynta och aubergine. Hemgjord pasta och risotto och osttallrikar förstås. Bravo! Wilders Plads 9b
Jag har ett bankande hjärta för italienska kolhydrater, och Köpenhamn är en riktigt bra Italiensk matstad. På riktigt charmigt läge intill vattnet och små segelbåtar i stadskanalen som går in i Christianshavn huserar ännu en, belägen i en gammal bilverkstad i gyllene gult. Gå loss på antipasti som polenta och burrata med mynta och aubergine. Hemgjord pasta och risotto och osttallrikar förstås. Bravo! Wilders Plads 9b
Inte den mest nördiga eller finaste ölbaren. Det känns mer som en festivalbar byggd av lastpallar än en semi-permanent ölbar. Men det är det vi älskar med Reffen, det opretentiösa och folkliga. Här finns något för alla, lokal öl så väl som internationell. Bästa tiden att besöka? Även om det bara serverades avslagen brittisk lager skulle folk ändå vallfärda hit under sommar och tidig höst enbart för att uppleva Nordens mest unika sociala miljö. Reffen (Refshaleøen)
Inte den mest nördiga eller finaste ölbaren. Det känns mer som en festivalbar byggd av lastpallar än en semi-permanent ölbar. Men det är det vi älskar med Reffen, det opretentiösa och folkliga. Här finns något för alla, lokal öl så väl som internationell. Bästa tiden att besöka? Även om det bara serverades avslagen brittisk lager skulle folk ändå vallfärda hit under sommar och tidig höst enbart för att uppleva Nordens mest unika sociala miljö. Reffen (Refshaleøen)
Inte den mest nördiga eller finaste ölbaren. Det känns mer som en festivalbar byggd av lastpallar än en semi-permanent ölbar. Men det är det vi älskar med Reffen, det opretentiösa och folkliga. Här finns något för alla, lokal öl så väl som internationell. Bästa tiden att besöka? Även om det bara serverades avslagen brittisk lager skulle folk ändå vallfärda hit under sommar och tidig höst enbart för att uppleva Nordens mest unika sociala miljö. Reffen (Refshaleøen)
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö