
Antal bostäder 139
Storlek 1-5 rum
Boendeform Hyresrätt
Inflyttning Andra kvartalet 2027
Byggherre LF Skåne Hyresfastigheter
I Råbylund i Lunds sydvästra utkant planeras för 139 nya hyreslägenheter i projektet Arkaden. Projektet bildar ett helt kvartershus på cirka 11 000 kvadratmeter med en innergård i två nivåer, bland annat med cykelparkering. Det blir också tillgång till bilpool, laddplatser och ellådcyklar för boende. I entréplanet ska det bli en livsmedelsbutik.
Projektet beräknas stå färdigt andra kvartalet 2027.
I Råbylund i Lunds sydvästra utkant planeras för 139 nya hyreslägenheter i projektet Arkaden. Projektet bildar ett helt kvartershus på cirka 11 000 kvadratmeter med en innergård i två nivåer, bland annat med cykelparkering. Det blir också tillgång till bilpool, laddplatser och ellådcyklar för boende. I entréplanet ska det bli en livsmedelsbutik.
Projektet beräknas stå färdigt andra kvartalet 2027.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö