
Antal bostäder 69
Storlek 1-3,5 rum, 26-101 kvadratmeter
Boendeform Hyresrätt
Inflyttning Våren 2027
Byggherre MKB
I utbyggnadsområdet Elinegård vid kalkbrottet i Limhamn planeras ett nybygge med totalt 69 nya hyresrätter. De nya lägenheterna blir i storlekar från 1 till 3,5 rum och kök, med en boyta från 26 till 101 kvadratmeter.
På innergården som delas med övriga hus i kvarteret ska det bland annat bli cykelparkering, gemensamma uteplatser och odlingsmöjligheter.
Inflyttning beräknas kunna ske våren 2027.
I utbyggnadsområdet Elinegård vid kalkbrottet i Limhamn planeras ett nybygge med totalt 69 nya hyresrätter. De nya lägenheterna blir i storlekar från 1 till 3,5 rum och kök, med en boyta från 26 till 101 kvadratmeter.
På innergården som delas med övriga hus i kvarteret ska det bland annat bli cykelparkering, gemensamma uteplatser och odlingsmöjligheter.
Inflyttning beräknas kunna ske våren 2027.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö