
Antal bostäder 41
Storlek 1-4 rum
Boendeform Hyresrätt
Inflyttning December 2025
Byggherre MKB
I Hyllieäng, mellan Hylliebadet och Malmömässan, byggs 41 nya hyreslägenheter i projektet Simfenan. Lägenheterna, som fördelas på tre huskroppar, blir på ett till fyra rum, några av dem i etage. Bostädern får balkong, uteplats eller takterrass.
I området kommer det utöver bostäder att finnas förskola, kontor, park och ett mobilitetshus i Hyllieäng.
Inflyttning i Simfenan planeras till december i år.
I Hyllieäng, mellan Hylliebadet och Malmömässan, byggs 41 nya hyreslägenheter i projektet Simfenan. Lägenheterna, som fördelas på tre huskroppar, blir på ett till fyra rum, några av dem i etage. Bostädern får balkong, uteplats eller takterrass.
I området kommer det utöver bostäder att finnas förskola, kontor, park och ett mobilitetshus i Hyllieäng.
Inflyttning i Simfenan planeras till december i år.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö