Från kafé och foodtruck till en matlucka i Majorna. Men det stannar inte där! I fjol öppnade Hasselssons macklucka i Stora saluhallen och nyligen invigdes ännu en vid Skanstorget. Dessa får i april sällskap av en ny restaurang innanför Vallgraven.
– Det ska bli fantastisk roligt att öppna på Drottninggatan. Det känns som ett naturligt steg att ta, tiden är mogen och vi ser verkligen fram emot att få presentera ett Hasselsson ”tvåpunktnoll”, säger delägaren Oliver Bull.
Restaurangen kommer att ha en matprofil som är snarlik syskonet i Majorna. Signaturrätten fish and chips får sällskap av moules frites, räkmackor och annat från havet, allt tillagat i Hasselssons snabbmatsanda.
– Man kan förvänta sig ett bekant Hasselsson om man varit hos oss innan. En del oföränderligt, en del nytt. Kvalitet är viktig men samtidigt arbetar vi med att inte ta oss själva alltför seriöst. Vi älskar att samla mycket människor på stimmiga platser och erbjuda god mat åt folket, så det är precis vad som väntar på Drottninggatan, säger Oliver.
Från kafé och foodtruck till en matlucka i Majorna. Men det stannar inte där! I fjol öppnade Hasselssons macklucka i Stora saluhallen och nyligen invigdes ännu en vid Skanstorget. Dessa får i april sällskap av en ny restaurang innanför Vallgraven.
– Det ska bli fantastisk roligt att öppna på Drottninggatan. Det känns som ett naturligt steg att ta, tiden är mogen och vi ser verkligen fram emot att få presentera ett Hasselsson ”tvåpunktnoll”, säger delägaren Oliver Bull.
Restaurangen kommer att ha en matprofil som är snarlik syskonet i Majorna. Signaturrätten fish and chips får sällskap av moules frites, räkmackor och annat från havet, allt tillagat i Hasselssons snabbmatsanda.
– Man kan förvänta sig ett bekant Hasselsson om man varit hos oss innan. En del oföränderligt, en del nytt. Kvalitet är viktig men samtidigt arbetar vi med att inte ta oss själva alltför seriöst. Vi älskar att samla mycket människor på stimmiga platser och erbjuda god mat åt folket, så det är precis vad som väntar på Drottninggatan, säger Oliver.
Fredagen 1 april var det premiär av Malmös nya takterass - The Terrace på Clarion Hotel Malmö Live. Mat, musik, dryck och trevligaste gästerna under bar himmel. Galore var såklart på plats och minglade.
Fredagen 1 april var det premiär av Malmös nya takterass - The Terrace på Clarion Hotel Malmö Live. Mat, musik, dryck och trevligaste gästerna under bar himmel. Galore var såklart på plats och minglade.
Fredagen 1 april var det premiär av Malmös nya takterass - The Terrace på Clarion Hotel Malmö Live. Mat, musik, dryck och trevligaste gästerna under bar himmel. Galore var såklart på plats och minglade.
Tisdagen den 10 maj firade restaurang Atmosfär sin 25-års dag med mat och dryck och lokalen full av glada gäster. DJ där inne och mingel på uteserveringen bland blomsterarrangemang och parasoller. Galore var på plats och minglade.
Tisdagen den 10 maj firade restaurang Atmosfär sin 25-års dag med mat och dryck och lokalen full av glada gäster. DJ där inne och mingel på uteserveringen bland blomsterarrangemang och parasoller. Galore var på plats och minglade.
Tisdagen den 10 maj firade restaurang Atmosfär sin 25-års dag med mat och dryck och lokalen full av glada gäster. DJ där inne och mingel på uteserveringen bland blomsterarrangemang och parasoller. Galore var på plats och minglade.
Onsdagen 17 juli firade La Bonne Vie på Davidshallstorg 10-årsjubileum. Det bjöds på mat, dryck och musik. Galore var på plats och tog del av den glada stämningen.
Onsdagen 17 juli firade La Bonne Vie på Davidshallstorg 10-årsjubileum. Det bjöds på mat, dryck och musik. Galore var på plats och tog del av den glada stämningen.
Onsdagen 17 juli firade La Bonne Vie på Davidshallstorg 10-årsjubileum. Det bjöds på mat, dryck och musik. Galore var på plats och tog del av den glada stämningen.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö