Hasselssons till innerstan

Nyöppnat
Maj 2024
Hasselssons till innerstan

Fakta

Från kafé och foodtruck till en matlucka i Majorna. Men det stannar inte där! I fjol öppnade Hasselssons macklucka i Stora saluhallen och nyligen invigdes ännu en vid Skanstorget. Dessa får i april sällskap av en ny restaurang innanför Vallgraven.
 – Det ska bli fantastisk roligt att öppna på Drottninggatan. Det känns som ett naturligt steg att ta, tiden är mogen och vi ser verkligen fram emot att få presentera ett Hasselsson ”tvåpunktnoll”, säger delägaren Oliver Bull.
 Restaurangen kommer att ha en matprofil som är snarlik syskonet i Majorna. Signaturrätten fish and chips får sällskap av moules frites, räkmackor och annat från havet, allt tillagat i Hasselssons snabbmatsanda.
 – Man kan förvänta sig ett bekant Hasselsson om man varit hos oss innan. En del oföränderligt, en del nytt. Kvalitet är viktig men samtidigt arbetar vi med att inte ta oss själva alltför seriöst. Vi älskar att samla mycket människor på stimmiga platser och erbjuda god mat åt folket, så det är precis vad som väntar på Drottninggatan, säger Oliver.

Från kafé och foodtruck till en matlucka i Majorna. Men det stannar inte där! I fjol öppnade Hasselssons macklucka i Stora saluhallen och nyligen invigdes ännu en vid Skanstorget. Dessa får i april sällskap av en ny restaurang innanför Vallgraven.
 – Det ska bli fantastisk roligt att öppna på Drottninggatan. Det känns som ett naturligt steg att ta, tiden är mogen och vi ser verkligen fram emot att få presentera ett Hasselsson ”tvåpunktnoll”, säger delägaren Oliver Bull.
 Restaurangen kommer att ha en matprofil som är snarlik syskonet i Majorna. Signaturrätten fish and chips får sällskap av moules frites, räkmackor och annat från havet, allt tillagat i Hasselssons snabbmatsanda.
 – Man kan förvänta sig ett bekant Hasselsson om man varit hos oss innan. En del oföränderligt, en del nytt. Kvalitet är viktig men samtidigt arbetar vi med att inte ta oss själva alltför seriöst. Vi älskar att samla mycket människor på stimmiga platser och erbjuda god mat åt folket, så det är precis vad som väntar på Drottninggatan, säger Oliver.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/hasselssons-till-innerstan

Fler artiklar

Läs
Alexandra Hagen
Intervju
November 2021

Alexandra Hagen

Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.

Alexandra Hagen
Intervju
November 2021

Alexandra Hagen

Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.

Alexandra Hagen
Intervju
November 2021

Alexandra Hagen

Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.

Alexandra Hagen
Intervju
November 2021

Alexandra Hagen

Kaptenen på White Arkitekter, som omsätter 750 miljoner och har fler än 700 medarbetare, berättar om framtiden för branschen, klimatneutrala byggprojekt, sin syn på ledarskap och var passionen för arkitektur kom ifrån.

Läs
Håkan  Hardenberger
Intervju
December 2021

Håkan Hardenberger

Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.

Håkan  Hardenberger
Intervju
December 2021

Håkan Hardenberger

Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.

Håkan  Hardenberger
Intervju
December 2021

Håkan Hardenberger

Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.

Håkan  Hardenberger
Intervju
December 2021

Håkan Hardenberger

Världens bästa trumpetare berättar om karriären, framtiden och hur allting började.

Läs
Rolf Axel Nordström
Intervju
Jul/Nyår 2021

Rolf Axel Nordström

Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.

Rolf Axel Nordström
Intervju
Jul/Nyår 2021

Rolf Axel Nordström

Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.

Rolf Axel Nordström
Intervju
Jul/Nyår 2021

Rolf Axel Nordström

Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.

Rolf Axel Nordström
Intervju
Jul/Nyår 2021

Rolf Axel Nordström

Ekologisk mat är ett ämne som berör oss alla, som diskuteras i media och som det råder en del olika meningar om. Vi besökte Rolf Axel Nordström på Ängavallen för att få en inblick i hur det är att odla utan kemikalier och föda upp djur utan mediciner.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.