Till våren blir det nytt för hela slanten på 25:e våningen på Clarion Hotel Malmö Live. Den nya restaurangen kommer att gå under namnet Grand Italian. Premiären väntas till april nästa år.
– Menyn kommer att spegla och hylla ryggraden i det italienska köket, med en rad varma och kalla antipasti för att väcka aptiten. Lyxig primi piatti kommer att få fart på smaklökarna och urvalet av grillat kött, fisk och skaldjur secondi kommer göra att gästerna är mätta, glada och sugna på en klassisk italiensk dessert. När det kommer till dryck är det stort fokus på italienska viner och cocktails som den traditionella Negronin blandat med läskande Sbagliatos, säger Camilla Ahlberg, marknadsföringsansvarig på Clarion Hotel Sverige.
Till våren blir det nytt för hela slanten på 25:e våningen på Clarion Hotel Malmö Live. Den nya restaurangen kommer att gå under namnet Grand Italian. Premiären väntas till april nästa år.
– Menyn kommer att spegla och hylla ryggraden i det italienska köket, med en rad varma och kalla antipasti för att väcka aptiten. Lyxig primi piatti kommer att få fart på smaklökarna och urvalet av grillat kött, fisk och skaldjur secondi kommer göra att gästerna är mätta, glada och sugna på en klassisk italiensk dessert. När det kommer till dryck är det stort fokus på italienska viner och cocktails som den traditionella Negronin blandat med läskande Sbagliatos, säger Camilla Ahlberg, marknadsföringsansvarig på Clarion Hotel Sverige.
Kulturhusets café är granne med det populära hamnbadet. Här tar man ett dopp, slår sig ner på gräset eller vid ett av caféets bord med utsikt över vattnet. På menyn finns smørrebrød, bakverk och öl. Ibland spelas jazz från utescenen, ibland hörs bara sorlet från badgäster. Det är folkligt men aldrig stökigt. Ett ställe för både dopp och dryck, med självklar sommarkänsla.
Kulturhusets café är granne med det populära hamnbadet. Här tar man ett dopp, slår sig ner på gräset eller vid ett av caféets bord med utsikt över vattnet. På menyn finns smørrebrød, bakverk och öl. Ibland spelas jazz från utescenen, ibland hörs bara sorlet från badgäster. Det är folkligt men aldrig stökigt. Ett ställe för både dopp och dryck, med självklar sommarkänsla.
Kulturhusets café är granne med det populära hamnbadet. Här tar man ett dopp, slår sig ner på gräset eller vid ett av caféets bord med utsikt över vattnet. På menyn finns smørrebrød, bakverk och öl. Ibland spelas jazz från utescenen, ibland hörs bara sorlet från badgäster. Det är folkligt men aldrig stökigt. Ett ställe för både dopp och dryck, med självklar sommarkänsla.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Helene Fonville har rötter i Holland och har jobbat i Italien, Danmark och på fartyg i Karibien. Nu är hon köksmästare på Slottsträdgårdens Kafé sedan 2019. Här visar Helene hur man lagar en vegansk och proteinrik sommartallrik.
Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.
Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.
Sortimentet är nyckeln på Søernes. Fatlistan innehåller allt från belgisk tripel till nyzeeländsk pale ale, ofta från bryggerier som Alefarm eller Amundsen. Flaskkylskåpet är fyllt med suröl, barley wines och barley lagers. Mat är sekundärt – några snacks, ibland pizza slice. Fokus ligger på att testa nytt, prata smak med barpersonalen och kanske få ett tips på något du aldrig hört talas om.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö