
Fredagen 8 oktober var det efter 4 års pause äntligen dags för Galore After Work igen. Nypremiären arrangerades på Mj’s i Malmö. Förenade Bil visade upp senaste modellen av Landrover Defender. Skön musik spelades av Dj Sticky Bomb, trummis i Vilmer X, Dj Raz från Rob´n´Raz och Dj Jesaja. Fullbokad gästlista, godaste ölen, Peroni, och bästa drinkarna signerat Mikael Nilsson i baren. Härlig stämning och trevligaste gästerna.
Fredagen 8 oktober var det efter 4 års pause äntligen dags för Galore After Work igen. Nypremiären arrangerades på Mj’s i Malmö. Förenade Bil visade upp senaste modellen av Landrover Defender. Skön musik spelades av Dj Sticky Bomb, trummis i Vilmer X, Dj Raz från Rob´n´Raz och Dj Jesaja. Fullbokad gästlista, godaste ölen, Peroni, och bästa drinkarna signerat Mikael Nilsson i baren. Härlig stämning och trevligaste gästerna.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö