Fryslager i Hyllinge

Byggnytt
Jul/Nyår 2023
Fryslager i Hyllinge

Fakta

VAD 6 400 kvadratmeter fryslager

VAR Hyllinge

NÄR Februari 2025

Bygget av ett nytt fryslager i Hyllinge nordöst om Helsingborg startar under december månad. Byggnaden uppförs i den sydvästra delen av Hyllinge och ska innehålla frysrum med tillhörande inlastning, personal- och teknikrum samt slussar mot en befintlig byggnad där en kontorsdel samtidigt byggs om. Nybygget får en total yta på 6 400 kvadratmeter. Projektet beräknas stå färdigt i februari 2025.

Bygget av ett nytt fryslager i Hyllinge nordöst om Helsingborg startar under december månad. Byggnaden uppförs i den sydvästra delen av Hyllinge och ska innehålla frysrum med tillhörande inlastning, personal- och teknikrum samt slussar mot en befintlig byggnad där en kontorsdel samtidigt byggs om. Nybygget får en total yta på 6 400 kvadratmeter. Projektet beräknas stå färdigt i februari 2025.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/fryslager-i-hyllinge

Fler artiklar

Läs
Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Läs
Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Läs
Håkan Lange & Ricard Larsson
Intervju
September 2019

Håkan Lange & Ricard Larsson

Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.

Håkan Lange & Ricard Larsson
Intervju
September 2019

Håkan Lange & Ricard Larsson

Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.

Håkan Lange & Ricard Larsson
Intervju
September 2019

Håkan Lange & Ricard Larsson

Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.

Håkan Lange & Ricard Larsson
Intervju
September 2019

Håkan Lange & Ricard Larsson

Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.