Ta fram din inres fransos och din plånbok för här vill du inte spara på krutet. Här rivs det fluffiga berg av tryffel över din anka med mörk såsmedaljong som ramar in, det matchas champagne med caviar och du kan dricka vin från Frankrikes bästa vinhus i en klassisk miljö. Allt med en oerhörd gemytlig värme och kvalite signerat upphovsmannen Per Thøstesen och hans vurm för det klassiska köket. Här finns även lunch!
Esplanaden 8
Ta fram din inres fransos och din plånbok för här vill du inte spara på krutet. Här rivs det fluffiga berg av tryffel över din anka med mörk såsmedaljong som ramar in, det matchas champagne med caviar och du kan dricka vin från Frankrikes bästa vinhus i en klassisk miljö. Allt med en oerhörd gemytlig värme och kvalite signerat upphovsmannen Per Thøstesen och hans vurm för det klassiska köket. Här finns även lunch!
Esplanaden 8
Hundraåriga ägg är en kinesisk matingrediens som tillverkas av ägg från anka, höns eller vaktel. Färska ägg bakas in i en blandning av lera, aska, salt, osläckt kalk och risagnar och lämnas i hundra dagar. När de är klara har gulan blivit mörkgrön och krämig och luktar som surtrömming, medan vitan blivit en mörkbrun gelé utan särskild arom.
Hundraåriga ägg är en kinesisk matingrediens som tillverkas av ägg från anka, höns eller vaktel. Färska ägg bakas in i en blandning av lera, aska, salt, osläckt kalk och risagnar och lämnas i hundra dagar. När de är klara har gulan blivit mörkgrön och krämig och luktar som surtrömming, medan vitan blivit en mörkbrun gelé utan särskild arom.
Hundraåriga ägg är en kinesisk matingrediens som tillverkas av ägg från anka, höns eller vaktel. Färska ägg bakas in i en blandning av lera, aska, salt, osläckt kalk och risagnar och lämnas i hundra dagar. När de är klara har gulan blivit mörkgrön och krämig och luktar som surtrömming, medan vitan blivit en mörkbrun gelé utan särskild arom.
Skånes elförsörjning står inför en stor utbyggnad när efterfrågan på el väntas öka kraftigt. En rapport från Skånes effektkommission NET – ett samarbete mellan Svenska kraftnät, Eon, Länsstyrelsen Skåne och Region Skåne – lyfter fram behovet av nya elnät och kraftproduktion. – Vi måste bygga snabbare och mer effektivt, men det är bara möjligt om alla involverade aktörer drar åt samma håll, säger Martin Höhler, vd för Eon Energidistribution. Malmö, Kristianstad och nordvästra Skåne är områden som står i fokus för kommande satsningar.
Skånes elförsörjning står inför en stor utbyggnad när efterfrågan på el väntas öka kraftigt. En rapport från Skånes effektkommission NET – ett samarbete mellan Svenska kraftnät, Eon, Länsstyrelsen Skåne och Region Skåne – lyfter fram behovet av nya elnät och kraftproduktion. – Vi måste bygga snabbare och mer effektivt, men det är bara möjligt om alla involverade aktörer drar åt samma håll, säger Martin Höhler, vd för Eon Energidistribution. Malmö, Kristianstad och nordvästra Skåne är områden som står i fokus för kommande satsningar.
Skånes elförsörjning står inför en stor utbyggnad när efterfrågan på el väntas öka kraftigt. En rapport från Skånes effektkommission NET – ett samarbete mellan Svenska kraftnät, Eon, Länsstyrelsen Skåne och Region Skåne – lyfter fram behovet av nya elnät och kraftproduktion. – Vi måste bygga snabbare och mer effektivt, men det är bara möjligt om alla involverade aktörer drar åt samma håll, säger Martin Höhler, vd för Eon Energidistribution. Malmö, Kristianstad och nordvästra Skåne är områden som står i fokus för kommande satsningar.
Belugalinser (Lens Culinaris) är en svart lins som fått sitt namn från dess likhet med Beluga-kaviar. De behåller, till skillnad från röda och gula linser, sin form och al dente-konsistens när de kokas och har en jordnära smak samt god förmåga att absorbera andra smaker. Belugalinser är rika på både protein och kostfiber och innehåller nästan inget fett vilket gör dom till ett hälsosamt val.
Belugalinser (Lens Culinaris) är en svart lins som fått sitt namn från dess likhet med Beluga-kaviar. De behåller, till skillnad från röda och gula linser, sin form och al dente-konsistens när de kokas och har en jordnära smak samt god förmåga att absorbera andra smaker. Belugalinser är rika på både protein och kostfiber och innehåller nästan inget fett vilket gör dom till ett hälsosamt val.
Belugalinser (Lens Culinaris) är en svart lins som fått sitt namn från dess likhet med Beluga-kaviar. De behåller, till skillnad från röda och gula linser, sin form och al dente-konsistens när de kokas och har en jordnära smak samt god förmåga att absorbera andra smaker. Belugalinser är rika på både protein och kostfiber och innehåller nästan inget fett vilket gör dom till ett hälsosamt val.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö