Ta fram din inres fransos och din plånbok för här vill du inte spara på krutet. Här rivs det fluffiga berg av tryffel över din anka med mörk såsmedaljong som ramar in, det matchas champagne med caviar och du kan dricka vin från Frankrikes bästa vinhus i en klassisk miljö. Allt med en oerhörd gemytlig värme och kvalite signerat upphovsmannen Per Thøstesen och hans vurm för det klassiska köket. Här finns även lunch!
Esplanaden 8
Ta fram din inres fransos och din plånbok för här vill du inte spara på krutet. Här rivs det fluffiga berg av tryffel över din anka med mörk såsmedaljong som ramar in, det matchas champagne med caviar och du kan dricka vin från Frankrikes bästa vinhus i en klassisk miljö. Allt med en oerhörd gemytlig värme och kvalite signerat upphovsmannen Per Thøstesen och hans vurm för det klassiska köket. Här finns även lunch!
Esplanaden 8
Foodtech-bolaget Re:meat i Malmö satsar på odlat kött och siktar på att bli först i Skandinavien. Genom att ”brygga” kött från celler i stora tankar hoppas de kunna erbjuda hållbara alternativ till traditionellt kött. – Fixar vi inte maten, fixar vi inte klimatet, säger bolagets medgrundare och kommersiella chef Gittan Schiöld till DI Digital. Bolaget har bland annat samarbetat med Ica och fått stöd från Vinnova. Till 2027 planeras en pilotanläggning i Skåne, och samma år väntas de första produkterna nå marknaden.
Foodtech-bolaget Re:meat i Malmö satsar på odlat kött och siktar på att bli först i Skandinavien. Genom att ”brygga” kött från celler i stora tankar hoppas de kunna erbjuda hållbara alternativ till traditionellt kött. – Fixar vi inte maten, fixar vi inte klimatet, säger bolagets medgrundare och kommersiella chef Gittan Schiöld till DI Digital. Bolaget har bland annat samarbetat med Ica och fått stöd från Vinnova. Till 2027 planeras en pilotanläggning i Skåne, och samma år väntas de första produkterna nå marknaden.
Foodtech-bolaget Re:meat i Malmö satsar på odlat kött och siktar på att bli först i Skandinavien. Genom att ”brygga” kött från celler i stora tankar hoppas de kunna erbjuda hållbara alternativ till traditionellt kött. – Fixar vi inte maten, fixar vi inte klimatet, säger bolagets medgrundare och kommersiella chef Gittan Schiöld till DI Digital. Bolaget har bland annat samarbetat med Ica och fått stöd från Vinnova. Till 2027 planeras en pilotanläggning i Skåne, och samma år väntas de första produkterna nå marknaden.
Pressad anka är en komplex maträtt som serveras på bland annat restaurangen Tour d’Argent i Paris. Efter att ankan trancherats pressar man benresterna tillsammans med blod och benmärg till såsen som serveras till.
Pressad anka är en komplex maträtt som serveras på bland annat restaurangen Tour d’Argent i Paris. Efter att ankan trancherats pressar man benresterna tillsammans med blod och benmärg till såsen som serveras till.
Pressad anka är en komplex maträtt som serveras på bland annat restaurangen Tour d’Argent i Paris. Efter att ankan trancherats pressar man benresterna tillsammans med blod och benmärg till såsen som serveras till.
I Östra Ramlösa, ungefär en halv mil från centrala Helsingborg, planeras bygget av ett helt nytt sjukhusområde. En ny detaljplan för det nya akutsjukhuset som bedöms bli på cirka 200 000 kvadratmeter har antagits av kommunfullmäktige. Helsingborgs stad planerar samtidigt för att bygga helt ny stadsdel i samma område som fullt utbyggt ska ha skola, förskolor, idrottshall och omkring 3 000 nya bostäder. Det nya sjukhuset kan stå färdigt 2035 om allt går enligt plan.
I Östra Ramlösa, ungefär en halv mil från centrala Helsingborg, planeras bygget av ett helt nytt sjukhusområde. En ny detaljplan för det nya akutsjukhuset som bedöms bli på cirka 200 000 kvadratmeter har antagits av kommunfullmäktige. Helsingborgs stad planerar samtidigt för att bygga helt ny stadsdel i samma område som fullt utbyggt ska ha skola, förskolor, idrottshall och omkring 3 000 nya bostäder. Det nya sjukhuset kan stå färdigt 2035 om allt går enligt plan.
I Östra Ramlösa, ungefär en halv mil från centrala Helsingborg, planeras bygget av ett helt nytt sjukhusområde. En ny detaljplan för det nya akutsjukhuset som bedöms bli på cirka 200 000 kvadratmeter har antagits av kommunfullmäktige. Helsingborgs stad planerar samtidigt för att bygga helt ny stadsdel i samma område som fullt utbyggt ska ha skola, förskolor, idrottshall och omkring 3 000 nya bostäder. Det nya sjukhuset kan stå färdigt 2035 om allt går enligt plan.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö