I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub.
Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg.
Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering.
– Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.
I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub.
Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg.
Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering.
– Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.
Andrea Lima Galarza är född i Bolivia, utbildad på anrika Culinary Arts Academy i Schweiz och arbetade därefter på tvåstjärniga Köpenhamnskrogen Kadeau. Idag hittar vi henne på Restaurang Vrå, en trappa upp i Post-hotellet. Här lär Andrea oss att laga en japansk streetfood-klassiker.
Andrea Lima Galarza är född i Bolivia, utbildad på anrika Culinary Arts Academy i Schweiz och arbetade därefter på tvåstjärniga Köpenhamnskrogen Kadeau. Idag hittar vi henne på Restaurang Vrå, en trappa upp i Post-hotellet. Här lär Andrea oss att laga en japansk streetfood-klassiker.
Andrea Lima Galarza är född i Bolivia, utbildad på anrika Culinary Arts Academy i Schweiz och arbetade därefter på tvåstjärniga Köpenhamnskrogen Kadeau. Idag hittar vi henne på Restaurang Vrå, en trappa upp i Post-hotellet. Här lär Andrea oss att laga en japansk streetfood-klassiker.
Stoppa pressarna, nu har en ny chili forskats fram och intagit tronen som världens starkaste. Och min fråga är, behöver vi verkligen det?
Stoppa pressarna, nu har en ny chili forskats fram och intagit tronen som världens starkaste. Och min fråga är, behöver vi verkligen det?
Stoppa pressarna, nu har en ny chili forskats fram och intagit tronen som världens starkaste. Och min fråga är, behöver vi verkligen det?
Den är älskad, den är familjär och den kommer i lika många former som det finns matglada hemmakockar. Jag pratar om bolognesen, tagliatellens bästa kompis, som gör sig lika väl på en restaurang som vid vardagsbordet och slukas av stora som små. Så var kommer egentligen denna rätt ifrån och vad är hemligheten bakom en äkta köttfärssås?
Den är älskad, den är familjär och den kommer i lika många former som det finns matglada hemmakockar. Jag pratar om bolognesen, tagliatellens bästa kompis, som gör sig lika väl på en restaurang som vid vardagsbordet och slukas av stora som små. Så var kommer egentligen denna rätt ifrån och vad är hemligheten bakom en äkta köttfärssås?
Den är älskad, den är familjär och den kommer i lika många former som det finns matglada hemmakockar. Jag pratar om bolognesen, tagliatellens bästa kompis, som gör sig lika väl på en restaurang som vid vardagsbordet och slukas av stora som små. Så var kommer egentligen denna rätt ifrån och vad är hemligheten bakom en äkta köttfärssås?
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö