Fokus på tryffel när Lilla torg får ny italienare

Nyöppnat
April 2024
Fokus på tryffel när Lilla torg får ny italienare

Fakta

I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub.
 Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg.
 Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering.
 – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.

I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub.
 Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg.
 Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering.
 – Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/fokus-pa-tryffel-nar-lilla-torg-far-ny-italienare

Fler artiklar

Läs
Kaffe & Te
Visste du att
Jul/Nyår 2025

Kaffe & Te

Siffror och statistik om kaffe och te. Var det började, vem som dricker vad och kuriosa om gudadryckerna.

Kaffe & Te
Visste du att
Jul/Nyår 2025

Kaffe & Te

Siffror och statistik om kaffe och te. Var det började, vem som dricker vad och kuriosa om gudadryckerna.

Kaffe & Te
Visste du att
Jul/Nyår 2025

Kaffe & Te

Siffror och statistik om kaffe och te. Var det började, vem som dricker vad och kuriosa om gudadryckerna.

Kaffe & Te
Visste du att
Jul/Nyår 2025

Kaffe & Te

Siffror och statistik om kaffe och te. Var det började, vem som dricker vad och kuriosa om gudadryckerna.

Läs
Radhus i Hjärup
Byggnytt
Jul/Nyår 2025

Radhus i Hjärup

I utbyggnadssområdet Hjärup Västerstad planeras nu totalt 18 nya bostadsrättsradhus i projektet Sandallén. Radhusen ska byggas i två plan med 188 kvadratmeter boyta fördelade på sex huskroppar som placeras två U-formationer. Bostäderna får egen trädgårdstäppa, förråd och uteplats. Bilparkering och grönområden planeras i direkt anslutning till husen. Projektet beräknas stå klart vid årsskiftet 2026/2027.

Radhus i Hjärup
Byggnytt
Jul/Nyår 2025

Radhus i Hjärup

I utbyggnadssområdet Hjärup Västerstad planeras nu totalt 18 nya bostadsrättsradhus i projektet Sandallén. Radhusen ska byggas i två plan med 188 kvadratmeter boyta fördelade på sex huskroppar som placeras två U-formationer. Bostäderna får egen trädgårdstäppa, förråd och uteplats. Bilparkering och grönområden planeras i direkt anslutning till husen. Projektet beräknas stå klart vid årsskiftet 2026/2027.

Radhus i Hjärup
Byggnytt
Jul/Nyår 2025

Radhus i Hjärup

I utbyggnadssområdet Hjärup Västerstad planeras nu totalt 18 nya bostadsrättsradhus i projektet Sandallén. Radhusen ska byggas i två plan med 188 kvadratmeter boyta fördelade på sex huskroppar som placeras två U-formationer. Bostäderna får egen trädgårdstäppa, förråd och uteplats. Bilparkering och grönområden planeras i direkt anslutning till husen. Projektet beräknas stå klart vid årsskiftet 2026/2027.

Radhus i Hjärup
Byggnytt
Jul/Nyår 2025

Radhus i Hjärup

I utbyggnadssområdet Hjärup Västerstad planeras nu totalt 18 nya bostadsrättsradhus i projektet Sandallén. Radhusen ska byggas i två plan med 188 kvadratmeter boyta fördelade på sex huskroppar som placeras två U-formationer. Bostäderna får egen trädgårdstäppa, förråd och uteplats. Bilparkering och grönområden planeras i direkt anslutning till husen. Projektet beräknas stå klart vid årsskiftet 2026/2027.

Läs
Saffran
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2025

Saffran

Saffran, som kommer från pistillmärken i saffranskrokus (Crocus sativus), är den dyrbaraste av alla kryddor. Det krävs minst 100 000–150 000 krokusar, som måste plockas och rensas för hand, för att utvinna 1 kg torkad saffran.

Saffran
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2025

Saffran

Saffran, som kommer från pistillmärken i saffranskrokus (Crocus sativus), är den dyrbaraste av alla kryddor. Det krävs minst 100 000–150 000 krokusar, som måste plockas och rensas för hand, för att utvinna 1 kg torkad saffran.

Saffran
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2025

Saffran

Saffran, som kommer från pistillmärken i saffranskrokus (Crocus sativus), är den dyrbaraste av alla kryddor. Det krävs minst 100 000–150 000 krokusar, som måste plockas och rensas för hand, för att utvinna 1 kg torkad saffran.

Saffran
Mat & Dryck
Jul/Nyår 2025

Saffran

Saffran, som kommer från pistillmärken i saffranskrokus (Crocus sativus), är den dyrbaraste av alla kryddor. Det krävs minst 100 000–150 000 krokusar, som måste plockas och rensas för hand, för att utvinna 1 kg torkad saffran.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.