
I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub.
Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg.
Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering.
– Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.
I april öppnar en ny italiensk restaurang upp i Plockepinns gamla lokaler på Lilla torg: Enoclub.
Bakom satsningen står familjen Virgili, som sedan tidigare driver restaurangerna Osteria Qui i Slottsstaden och Osteria di’La på Davidshallstorg.
Restaurangen kommer på två plan att rymma plats för över hundra sittande gäster, till det tillkommer en terrass och uteservering.
– Menyn blir varierande. Vi satsar såklart på en italiensk meny, med mycket fokus på tryffel – vi älskar Piemonte, men vi har också stark koppling till andra regioner, säger Marie Virgili.

När höstrusket och snöslasket lägger sig som en blöt filt av kyla och mörker finns det en medicin som vi svenskar är smått ensamma att ordinera oss; en sprakande brasa, en skön fåtåölj och ett glas rökig whisky – tro mig, det hjälper.

När höstrusket och snöslasket lägger sig som en blöt filt av kyla och mörker finns det en medicin som vi svenskar är smått ensamma att ordinera oss; en sprakande brasa, en skön fåtåölj och ett glas rökig whisky – tro mig, det hjälper.

När höstrusket och snöslasket lägger sig som en blöt filt av kyla och mörker finns det en medicin som vi svenskar är smått ensamma att ordinera oss; en sprakande brasa, en skön fåtåölj och ett glas rökig whisky – tro mig, det hjälper.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö