Fler kontor på Enghave Brygge

Byggnytt
Oktober 2024
Fler kontor på Enghave Brygge

Fakta

Vad Ca 37 000 kvadrameter kontor i 3 nya byggnader
Var Enghave Brygge, Köpenhamn
När Inflyttning beräknad till 2027, 2028 respektive 2030
Byggherre NPV

På Enghave Brygge i södra Köpenhamn byggs kontorsprojektet The Powerhouse. Just intill planeras ytterligare tre stora kontorshus med totalt cirka 37 000 kvadratmeter kontor och plats för omkring 2 600 arbetsplatser. Det blir också parkeringsgarage och café eller restaurangverksamhet i gatuplan.
 De tre husen The Boathouse, The Warehouse och The Lighthouse beräknas stå färdiga 2027, 2028 respektive 2030.

På Enghave Brygge i södra Köpenhamn byggs kontorsprojektet The Powerhouse. Just intill planeras ytterligare tre stora kontorshus med totalt cirka 37 000 kvadratmeter kontor och plats för omkring 2 600 arbetsplatser. Det blir också parkeringsgarage och café eller restaurangverksamhet i gatuplan.
 De tre husen The Boathouse, The Warehouse och The Lighthouse beräknas stå färdiga 2027, 2028 respektive 2030.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/fler-kontor-pa-enghave-brygge

Fler artiklar

Läs
Boeuf Bourguignon på svensk oxkind
Mat & Dryck
December 2022

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind

Douglas är ny Headchef för Göteborgsfamiljens restauranger på Skanstorget, bland andra Skanshof. Douglas startade som lärling under Bengt Sjöström och Leif Mannerström på Sjömagasinet. Som medlem i Culinary team Gothenburg west har han ett VM-guld, tre VM-silver och 4 OS-silver. Här visar Douglas hur man lagar Boeuf Bourguignon på svensk oxkind, tryffelpuré, rökt sidfläsk, höstsvamp, picklad och karamelliserad lök hemma.

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind
Mat & Dryck
December 2022

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind

Douglas är ny Headchef för Göteborgsfamiljens restauranger på Skanstorget, bland andra Skanshof. Douglas startade som lärling under Bengt Sjöström och Leif Mannerström på Sjömagasinet. Som medlem i Culinary team Gothenburg west har han ett VM-guld, tre VM-silver och 4 OS-silver. Här visar Douglas hur man lagar Boeuf Bourguignon på svensk oxkind, tryffelpuré, rökt sidfläsk, höstsvamp, picklad och karamelliserad lök hemma.

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind
Mat & Dryck
December 2022

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind

Douglas är ny Headchef för Göteborgsfamiljens restauranger på Skanstorget, bland andra Skanshof. Douglas startade som lärling under Bengt Sjöström och Leif Mannerström på Sjömagasinet. Som medlem i Culinary team Gothenburg west har han ett VM-guld, tre VM-silver och 4 OS-silver. Här visar Douglas hur man lagar Boeuf Bourguignon på svensk oxkind, tryffelpuré, rökt sidfläsk, höstsvamp, picklad och karamelliserad lök hemma.

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind
Mat & Dryck
December 2022

Boeuf Bourguignon på svensk oxkind

Douglas är ny Headchef för Göteborgsfamiljens restauranger på Skanstorget, bland andra Skanshof. Douglas startade som lärling under Bengt Sjöström och Leif Mannerström på Sjömagasinet. Som medlem i Culinary team Gothenburg west har han ett VM-guld, tre VM-silver och 4 OS-silver. Här visar Douglas hur man lagar Boeuf Bourguignon på svensk oxkind, tryffelpuré, rökt sidfläsk, höstsvamp, picklad och karamelliserad lök hemma.

Läs
Kaviar
Mat & Dryck
December 2022

Kaviar

Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.

Kaviar
Mat & Dryck
December 2022

Kaviar

Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.

Kaviar
Mat & Dryck
December 2022

Kaviar

Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.

Kaviar
Mat & Dryck
December 2022

Kaviar

Klassisk Oscietra-kaviar (Acipenser gueldenstaedtii) är känd för sin utmärkta äggkvalitet. Denna finkorniga kaviar har en nötig smak med en mild eftersmak som dröjer sig kvar i gommen. Kornens färg varierar från mörkt olivgrön till guldbruna toner. Attilus Klassisk Oscietra-kaviar är Malossol, vilket betyder ”lättsaltad”, med ett saltinnehåll på mindre än 4%.

Läs
Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé
Mat & Dryck
December 2022

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P. Här visar Joakim hur man lagar en förrätt som tillsammans med champagne blir lite som en ”Stoli-Bolli” i munnen. En riktig partystartare.

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé
Mat & Dryck
December 2022

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P. Här visar Joakim hur man lagar en förrätt som tillsammans med champagne blir lite som en ”Stoli-Bolli” i munnen. En riktig partystartare.

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé
Mat & Dryck
December 2022

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P. Här visar Joakim hur man lagar en förrätt som tillsammans med champagne blir lite som en ”Stoli-Bolli” i munnen. En riktig partystartare.

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé
Mat & Dryck
December 2022

Sashimi på lax med kaviar och vodkagelé

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P. Här visar Joakim hur man lagar en förrätt som tillsammans med champagne blir lite som en ”Stoli-Bolli” i munnen. En riktig partystartare.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.