I inloppet till hamnen håller Malmös nya landmärke Docks på att resas med sina 26 respektive 18 våningar där Kockumskranen en gång stod.
De båda tornen landar i en bas om fyra våningar med publika utrymmen i markplan.
– Den öppna bottenvåningen ger förutsättningar för möten, säger Joachim Lundquist, ansvarig arkitekt på Fojab.
Nästa år flyttar de första hyresgästerna in på Krankajen i Docks och till sommaren 2025 följer kafé, restaurang, kontor och butiker efter. Första klara hyresgästen: Espresso House som kommer att flytta in i en lokal på bottenplan med uteservering på innergården.
I inloppet till hamnen håller Malmös nya landmärke Docks på att resas med sina 26 respektive 18 våningar där Kockumskranen en gång stod.
De båda tornen landar i en bas om fyra våningar med publika utrymmen i markplan.
– Den öppna bottenvåningen ger förutsättningar för möten, säger Joachim Lundquist, ansvarig arkitekt på Fojab.
Nästa år flyttar de första hyresgästerna in på Krankajen i Docks och till sommaren 2025 följer kafé, restaurang, kontor och butiker efter. Första klara hyresgästen: Espresso House som kommer att flytta in i en lokal på bottenplan med uteservering på innergården.
Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.
Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.
Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.
Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.
Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.
Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.
Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.
Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.
Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö