I inloppet till hamnen håller Malmös nya landmärke Docks på att resas med sina 26 respektive 18 våningar där Kockumskranen en gång stod.
De båda tornen landar i en bas om fyra våningar med publika utrymmen i markplan.
– Den öppna bottenvåningen ger förutsättningar för möten, säger Joachim Lundquist, ansvarig arkitekt på Fojab.
Nästa år flyttar de första hyresgästerna in på Krankajen i Docks och till sommaren 2025 följer kafé, restaurang, kontor och butiker efter. Första klara hyresgästen: Espresso House som kommer att flytta in i en lokal på bottenplan med uteservering på innergården.
I inloppet till hamnen håller Malmös nya landmärke Docks på att resas med sina 26 respektive 18 våningar där Kockumskranen en gång stod.
De båda tornen landar i en bas om fyra våningar med publika utrymmen i markplan.
– Den öppna bottenvåningen ger förutsättningar för möten, säger Joachim Lundquist, ansvarig arkitekt på Fojab.
Nästa år flyttar de första hyresgästerna in på Krankajen i Docks och till sommaren 2025 följer kafé, restaurang, kontor och butiker efter. Första klara hyresgästen: Espresso House som kommer att flytta in i en lokal på bottenplan med uteservering på innergården.
Kristina jobbade i offentliga sektorn och tog chansen att starta omsorg som privat aktör. Det visade sig vara en idé som omsätter nästan en miljard.
Kristina jobbade i offentliga sektorn och tog chansen att starta omsorg som privat aktör. Det visade sig vara en idé som omsätter nästan en miljard.
Kristina jobbade i offentliga sektorn och tog chansen att starta omsorg som privat aktör. Det visade sig vara en idé som omsätter nästan en miljard.
Killen som gick från kock till affärsman. Driver idag både restaurang Atmosfär och kedjan Salads and Smoothies. Vi pratar om övergången med mera.
Killen som gick från kock till affärsman. Driver idag både restaurang Atmosfär och kedjan Salads and Smoothies. Vi pratar om övergången med mera.
Killen som gick från kock till affärsman. Driver idag både restaurang Atmosfär och kedjan Salads and Smoothies. Vi pratar om övergången med mera.
Med sin starka vilja och drivkraft har han etablerat sig som en av Malmös mest ansedda krögare. Wilhelm Pieplows malmöitiska krogimperium har funnits i mer än 30 år och nog har det lämnat sina spår på malmöbornas tungor. Galore mötte hamburgaren som just firat 70 och som aldrig kan få nog av sparris.
Med sin starka vilja och drivkraft har han etablerat sig som en av Malmös mest ansedda krögare. Wilhelm Pieplows malmöitiska krogimperium har funnits i mer än 30 år och nog har det lämnat sina spår på malmöbornas tungor. Galore mötte hamburgaren som just firat 70 och som aldrig kan få nog av sparris.
Med sin starka vilja och drivkraft har han etablerat sig som en av Malmös mest ansedda krögare. Wilhelm Pieplows malmöitiska krogimperium har funnits i mer än 30 år och nog har det lämnat sina spår på malmöbornas tungor. Galore mötte hamburgaren som just firat 70 och som aldrig kan få nog av sparris.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö