När många tillverkare av humanoida robotar satsar på blanksvarta high tech-utföranden går norska 1X mot strömmen med sitt senaste koncept, Neo Gamma. Modellen som utformats för att fungera i hemmet med att dammsuga och tvätta är klädd i en beige stickad strumpa för att bättre smälta in och för att ge ett vänligare intryck. Lite mer bullbakare och lite mindre Terminator, helt enkelt. Vi tror de flesta av oss längtar tills den kommer ut på marknaden.
När många tillverkare av humanoida robotar satsar på blanksvarta high tech-utföranden går norska 1X mot strömmen med sitt senaste koncept, Neo Gamma. Modellen som utformats för att fungera i hemmet med att dammsuga och tvätta är klädd i en beige stickad strumpa för att bättre smälta in och för att ge ett vänligare intryck. Lite mer bullbakare och lite mindre Terminator, helt enkelt. Vi tror de flesta av oss längtar tills den kommer ut på marknaden.
Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.
Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.
Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö