
Vägen blev tämligen lång. För ett år sedan började lokalen i Gamlestans fabriker byggas om. I mars kom utrustningen på plats, i somras togs Ego Gin in på Systembolaget och därefter blev serveringstillståndet klart. Nu är det dags för Ego Spritbar!
– Den kommer bli en plats som ingen annan med grymt käk, analog musik och gudomliga cocktails. Det lutar åt öppning i början av november, berättar David de Courcy, som tillsammans med Johan Hagman står bakom Ego Distillers.
Det livliga Slakthusområdet kommer dock inte enbart att berikas med gin. Duon tillverkar även annan slags sprit och lanserade nyligen en absint.
Vägen blev tämligen lång. För ett år sedan började lokalen i Gamlestans fabriker byggas om. I mars kom utrustningen på plats, i somras togs Ego Gin in på Systembolaget och därefter blev serveringstillståndet klart. Nu är det dags för Ego Spritbar!
– Den kommer bli en plats som ingen annan med grymt käk, analog musik och gudomliga cocktails. Det lutar åt öppning i början av november, berättar David de Courcy, som tillsammans med Johan Hagman står bakom Ego Distillers.
Det livliga Slakthusområdet kommer dock inte enbart att berikas med gin. Duon tillverkar även annan slags sprit och lanserade nyligen en absint.

Bang & Olufsens senaste högtalare, Beosound Balance Natura, är deras 360-graders högtalare, på ett stativ designat av B&O i samarbete med italienska stenmärket Antolini. 16 par högtalare ska tillverkas i olika färger naturlig kvarts och kommer erbjudas i B&Os Atelier-katalog.

Bang & Olufsens senaste högtalare, Beosound Balance Natura, är deras 360-graders högtalare, på ett stativ designat av B&O i samarbete med italienska stenmärket Antolini. 16 par högtalare ska tillverkas i olika färger naturlig kvarts och kommer erbjudas i B&Os Atelier-katalog.

Bang & Olufsens senaste högtalare, Beosound Balance Natura, är deras 360-graders högtalare, på ett stativ designat av B&O i samarbete med italienska stenmärket Antolini. 16 par högtalare ska tillverkas i olika färger naturlig kvarts och kommer erbjudas i B&Os Atelier-katalog.

Medicinteknikbolaget Sectra stärker sin position i vården genom ett nytt avtal med Västra Götalandsregionen. Regionen, som redan använder Sectras lösning för radiologi, inför nu bolagets digitala system även för patologi – granskning av vävnadsprover. Med digitala bilder, istället för fysiska glas som granskas i mikroskop, kan patologer arbeta snabbare, även på distans. – Sectras lösning kommer att hjälpa oss att spara värdefull tid, underlätta samarbeten och i slutändan gynna både läkare och patienter, säger Jan Siarov, sektionschef och patolog.

Medicinteknikbolaget Sectra stärker sin position i vården genom ett nytt avtal med Västra Götalandsregionen. Regionen, som redan använder Sectras lösning för radiologi, inför nu bolagets digitala system även för patologi – granskning av vävnadsprover. Med digitala bilder, istället för fysiska glas som granskas i mikroskop, kan patologer arbeta snabbare, även på distans. – Sectras lösning kommer att hjälpa oss att spara värdefull tid, underlätta samarbeten och i slutändan gynna både läkare och patienter, säger Jan Siarov, sektionschef och patolog.

Medicinteknikbolaget Sectra stärker sin position i vården genom ett nytt avtal med Västra Götalandsregionen. Regionen, som redan använder Sectras lösning för radiologi, inför nu bolagets digitala system även för patologi – granskning av vävnadsprover. Med digitala bilder, istället för fysiska glas som granskas i mikroskop, kan patologer arbeta snabbare, även på distans. – Sectras lösning kommer att hjälpa oss att spara värdefull tid, underlätta samarbeten och i slutändan gynna både läkare och patienter, säger Jan Siarov, sektionschef och patolog.

Fläsksida är grisens magparti bestående av hud (svål), hudfett (späck), bakre delen av revbenen (tunna revbenen) och muskler (kött). Fläsksida säljs vanligtvis rak- skuren med svål och fettkappa, med eller utan ben. Generellt sett har fläsksida större andel fett än kött. Bland annat görs sidfläsk och bacon av fläsksidan.

Fläsksida är grisens magparti bestående av hud (svål), hudfett (späck), bakre delen av revbenen (tunna revbenen) och muskler (kött). Fläsksida säljs vanligtvis rak- skuren med svål och fettkappa, med eller utan ben. Generellt sett har fläsksida större andel fett än kött. Bland annat görs sidfläsk och bacon av fläsksidan.

Fläsksida är grisens magparti bestående av hud (svål), hudfett (späck), bakre delen av revbenen (tunna revbenen) och muskler (kött). Fläsksida säljs vanligtvis rak- skuren med svål och fettkappa, med eller utan ben. Generellt sett har fläsksida större andel fett än kött. Bland annat görs sidfläsk och bacon av fläsksidan.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö