Vägen blev tämligen lång. För ett år sedan började lokalen i Gamlestans fabriker byggas om. I mars kom utrustningen på plats, i somras togs Ego Gin in på Systembolaget och därefter blev serveringstillståndet klart. Nu är det dags för Ego Spritbar!
– Den kommer bli en plats som ingen annan med grymt käk, analog musik och gudomliga cocktails. Det lutar åt öppning i början av november, berättar David de Courcy, som tillsammans med Johan Hagman står bakom Ego Distillers.
Det livliga Slakthusområdet kommer dock inte enbart att berikas med gin. Duon tillverkar även annan slags sprit och lanserade nyligen en absint.
Vägen blev tämligen lång. För ett år sedan började lokalen i Gamlestans fabriker byggas om. I mars kom utrustningen på plats, i somras togs Ego Gin in på Systembolaget och därefter blev serveringstillståndet klart. Nu är det dags för Ego Spritbar!
– Den kommer bli en plats som ingen annan med grymt käk, analog musik och gudomliga cocktails. Det lutar åt öppning i början av november, berättar David de Courcy, som tillsammans med Johan Hagman står bakom Ego Distillers.
Det livliga Slakthusområdet kommer dock inte enbart att berikas med gin. Duon tillverkar även annan slags sprit och lanserade nyligen en absint.
Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.
Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.
Kalksten, granit, marmor - sten består i alla år. Stenhårda inredningsprylar vi gillar lite extra.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Siffror om fisk, fiske och konsumtion av fisk. Och fakta om ålen som föds i saltvatten för att leva i sötvatten bara för att återvända till det salta havet för att föröka sig.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Emma Kolback är sedan elva år delägare och ansvarig för köken på de numera sex Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg, Malmö, Lund och Stockholm. Tillsammans med sina kompanjoner driver hon även vinbaren och matsalen Folk på Järntorget. Här visar Emma hur man lagar wontons hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö