
Nya Pin Pin Dumpling på Mitt Möllan serverar dumplings inspirerat av den kinesiska provinsen Sichuan. Bakom den nya restaurangen står paret Binh Trinh och Van Son Huynh. De äger och driver sedan tidigare också Bao Bao inne på Mitt Möllan.
– Vi valde att öppna Pin Pin för att vi ser hur det kinesiska köket växer här i Sverige och fick inspiration när vi varit ute och rest. Detta är ett perfekt komplement på Mitt Möllan och vi ser det stora behovet. Konceptet är en variant av dim sum med handgjorda dumplings och genuina kinesiska rätter som mapu tofu samt varma och omfamnande nudelsoppor, säger ägarna.
Nya Pin Pin Dumpling på Mitt Möllan serverar dumplings inspirerat av den kinesiska provinsen Sichuan. Bakom den nya restaurangen står paret Binh Trinh och Van Son Huynh. De äger och driver sedan tidigare också Bao Bao inne på Mitt Möllan.
– Vi valde att öppna Pin Pin för att vi ser hur det kinesiska köket växer här i Sverige och fick inspiration när vi varit ute och rest. Detta är ett perfekt komplement på Mitt Möllan och vi ser det stora behovet. Konceptet är en variant av dim sum med handgjorda dumplings och genuina kinesiska rätter som mapu tofu samt varma och omfamnande nudelsoppor, säger ägarna.

Menyn är oväntat ambitiös för att vara en husbåt: fiskgryta, mackor med rostbiff, dagsfärsk torsk med picklad rödlök. Öl från faten, vin från box. Det räcker. Man sitter på däck, ofta axel mot axel, med utsikt över kanalen och båttrafiken. Ibland kommer jazztrio, ibland är det bara en radio som spelar från styrhytten. Ett vardagsställe – fast på vatten.

Menyn är oväntat ambitiös för att vara en husbåt: fiskgryta, mackor med rostbiff, dagsfärsk torsk med picklad rödlök. Öl från faten, vin från box. Det räcker. Man sitter på däck, ofta axel mot axel, med utsikt över kanalen och båttrafiken. Ibland kommer jazztrio, ibland är det bara en radio som spelar från styrhytten. Ett vardagsställe – fast på vatten.

Menyn är oväntat ambitiös för att vara en husbåt: fiskgryta, mackor med rostbiff, dagsfärsk torsk med picklad rödlök. Öl från faten, vin från box. Det räcker. Man sitter på däck, ofta axel mot axel, med utsikt över kanalen och båttrafiken. Ibland kommer jazztrio, ibland är det bara en radio som spelar från styrhytten. Ett vardagsställe – fast på vatten.

En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.

En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.

En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö